REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Da, draga

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
avatar

Broj postova : 9801
Godina : 26
Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.

PostSubject: Da, draga   Sat 24 Mar 2012 - 14:34Ovo je komedija o dve mlade porodice dve sestre, koje imaju malu decu, ali i sasvim različito razumevanje kako ih treba odgajiti i vaspitati. Velika razlika u principima i idejama o ljubavi, braku i životu glavni je pokretna sila serije i nalazi se u osnovi mnogo brojinh veselih i, naravno, zbunjujućih situacija kako između dve porodice, tako i između samih supruga i njihove dece.

Greg i Kim su koncentrisani na to da budu savršeni roditelji, a Kristin i Džimi da budu liberalni i neuobičajeni. Ovi drugi žive dosta udobno u kućici za goste Kim i Grega. Očigledno se osećaju kao kod kuće i retko im se događa da se sete da se usklade sa potrebama svojih „domaćina".

Deca, naravno, stvaraju bezbroj briga i roditeljskih dilema za sve - uz smešan razvoj događaja i lep, pa čak i poučan, kraj. Kad se počne od zabavnih situacija provociranih vaškama na dečijim glavama (ali i glavama njihovih roditelja), pa se stigne do razmene supruga, „Da, draga" vam garantuje zabavu za celu porodicu, bez obzira na pol i godine. Ako još uvek niste postali ljubitelj serije „Da, draga", vreme vam je, ali čak i da ste propustili već emitovane epizode - nije strašno. Na način koji je tipičan za ovaj tip humorističkih serija, svaka posebna priča je skoro u potpunosti nezavisna od drugih - polusatne doze smeha, ali i malo saveta za sve vrste porodičnih situacija.
Back to top Go down
View user profile
ElCazador
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
avatar

Broj postova : 239
Godina : 27

PostSubject: Re: Da, draga   Wed 6 Nov 2013 - 22:37

Slatko se nasmejem...Interesantni su!
Back to top Go down
View user profile
 

Da, draga

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-