REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Snoops/Njuškala

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Snoops/Njuškala   Mon 16 Apr 2012 - 1:38

Višestruko nagrađivani producent Dejvid E. Keli („Ali Mekbil“, „Drvene ograde“, „Čikago bolnica“) stoji iza serije „Njuškala“ koja na zabavan način donosi priču o životu losanđeleske detektivke.

Glen Hol je imala teško detinjstvo i posle boravka nekoliko domova za napuštenu decu ona je konačno uspela da stane na svoje noge i postala je jedan od najboljih i svakako najprivlačnijih privatnih detektiva u Los Anđelesu. Ona nije od onih detektiva koji će dozvoliti da joj bilo šta stane na putu tokom rešavanja slučaja. I upravo činjenica da ponekad previdi zakonske odredbe, ali i upotreba brojnih visokotehnoloških pomagala u potrazi za pravdom i istinom, doveli su do toga da upravo Glenina agencija postane prva stanica klijentima koji žele više od rutinske istrage.
Najnoviji član njenog tima je Dejna Plant, detektivka koja radi u policiji i želi da izbegne rad koji poštuje slovo zakona ali i neuspelu ljubavnu vezu sa bivšim šefom, detektivom Gregom Mekormakom. Dejnin konzervativan i direktan pristup idu uz njenu detektivsku umešnost, a Glen shvata da je njenoj novoj poslovnoj partnerki drago što konačno ima više slobode u istrazi. Pored Dejne, u Gleninom timu su i Meni Lot, stručnjak za mini opremu za praćenje i prisluškivanje, i Roberta Jang, koja je sklona drskostima u cilju rešavanja slučajeva.
Kada se izuzmu sitni konflikti, koji su neminovni u svakom timskom poslu, sasvim je sigurno da će Glen Hol sa svojim saradnicima naći način da počinioci ne prođu nekažnjeno za zločine koje su počinili.


Uloge: Đina Geršon, Pola Maršal, Edvard Ker, Deni Nuči, Pola Džai Parker.


Režija: Migel Arteta, Arvin Braun.
Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Snoops/Njuškala   Mon 16 Apr 2012 - 1:39

Nedeljom u 20.00 na Tv Avala.
Back to top Go down
 

Snoops/Njuškala

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-