REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Hawthorne

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Hawthorne   Wed 23 May 2012 - 15:18

Supruga Will Smitha u ulozi šefice osoblja koja će učiniti sve za svoje pacijente.


U bolnici Richmond Trinity šefica osoblja Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) nastoji sve držati u najboljem redu kako bi pacijentima omogućila najbolje liječenje. U privatnom životu Christina je nedavno ostala bez supruga koji je preminuo te je majka tinejdžerke Camille (Hanna Hodson). Uz sve to, Christina se mora baviti bolničkom birokracijom, doktorima i apatičnim kolegama koji se nalaze u sustavu koji je zaboravio da je tu kako bi pomogao ljudima. Christina je ponosna što se uvijek brine za svoje pacijente te im omogućava da ne padnu u ruke stroge bolničke birokracije.

Serija je 2010. godine dobila nagradu Image za najbolju glumicu. Jadi Pinkett Smith ovo je prva glavna uloga u TV seriji, a ona je ujedno i izvršna producentica.

CHRISTINA HAWTHORNE
Christina Hawthorne obavlja težak posao u bolnici. Njezina je misija pomoći pacijentima da ne upadnu u rupe lošeg medicinskog sustava. Posvećenost njima ne ostavlja joj mnogo prostora da se brine dovoljno za sebe i svoju kćer. Nakon suprugove smrti nastoji ići dalje, ali zbog zahtjevnog posla zapravo nije ni imala vremena suočiti se sa svojom žalošću. Odnos s kćeri tinejdžerkom ponekad se naruši, osobito kada svoje dužnosti u bolnici stavi ispred njezinih potreba. Ipak, Christina je dobra majka koja se koristi kreativnošću kako bi se nosila s obiteljskim obvezama.

TOM WAKEFIELD
Dr. Tom Wakefield je onkolog i šef kirurgije. On je jaka ličnost koja je jako povezana s Christinom, osobito nako što je liječio njenog preminulog supruga od tumora.

RAY STEIN
Ray je jedan od rijetkih muških tehničara među medicinskim sestrama u bolnici. Zbog toga je često frustriran, budući da ne može zaraditi poštovanje kod osoblja i pacijenata kao njegove kolegice. Radeći posao koji se smatra dominantno ženskim, nerijetko ga zamijene za homoseksualca. No Ray je zapravo bacio oko na kolegicu Candy. Oduvijek je želio biti liječnik, a plan mu je otići na Medicinski fakultet.

BOBBIE JACKSON
Bobbie je najbolja Christinina prijateljica i jedna od boljih sestara u bolnici. Pametna je, iskrena, požrtvovna i duhovita. Ipak i ona se bori sa svojom nesigurnošću. Ostala je bez noge i radi s protetičkom, te ne otkriva kako joj se to dogodilo. Jedino je s njom Christina potpuno otvorena i povezana.

CANDY SULLIVAN
Candy je nova i vrlo susretljiva medicinska sestra koja je postala hit u bolnici. Na glasu je zbog ‘posebne pažnje’ koju je pružala vojnicima ranjenima u ratu što ona smatra podrškom nacionalnim trupama u borbi. Unatoč tome, vrlo je sposobna kao sestra i član Christininog tima na kojeg može računati.

CAMILLE HAWTHORNE
Camille je Christinina kći, buntovna tinejdžerica koja je bila bliskija s pokojnim ocem nego s majkom. Sada kada su ostale same Camille se ponaša kao da joj je cilj izludjeti majku svojim ponašanjem. Kontinuirano laže i nastoji manipulirati, a posebno uživa s bakom u partnerstvu sklopljenom protiv Christine. Ipak nije posve iskvarena, povremeno s majkom dijeli trenutke iskrenosti i ljubavi, osobito kada si priznaju da su itekako slične.


Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Hawthorne   Wed 23 May 2012 - 15:18

Sestra Hawthorne – nova serija od 26.05. subotom u 11:30h na Novoj TV.
Back to top Go down
 

Hawthorne

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-