REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Sinopsis i uloge

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Sinopsis i uloge   Sun 22 Jul 2012 - 6:00

SINOPSIS
Adrian "Cachito" Gomez je zgodan i karizmatičan nogometaš, koji najbolje trenutke svoga života dijeli sa svojom djevojkom Renatom Landeros, lijepom novinarkom koju smatra ljubavi svog života.

On iznenada umire, na utakmici kada se desi "mala greška" dvojice anđela koji ga odvode u raj. Problem koji su izazvali, anđeli se rješava time što "Cachito" dobija priliku da nadoknadi izgubljeno, ali u drugom tijelu i pod drugim imenom.

"Cachito", sada "Salvador Santillan" i po zanimanju svećenik, učinit će sve da bude blizu svojih najmilijih i zadobije Renatinu ljubav, ali kao i uvijek mnogobrojni zapleti kompliciraju istinu, koja postaje smješna komedija.

GLUMCI
Maite Perroni...Renata Landeros Franco
Pedro Fernández...Salavador-Padre Chava
Mane de la Parra...(Adrian)Cachito
Jorge Poza...Fabio
Rafael Inclan...Ernesto "Pupi" Franco
Pablo Lyle...Matias
Juan Carlos Barreto
Juan Carlos Colombo...Ezequiel
Eduardo España...Ariel
Raquel Pankowsky...Coca
Adalberto Parra
Esmeralda Pimentel.,.Mara
Andrea Torre
Agustin Arana
Arturo Carmona
Elizabeth Valdez... Diana
Raul Araiza...Lucas
Azela Robinson...Teresa "Tete" de Franco
Cecilia Gabriela...Isabel
Cynthia Klitbo...Amparo
Luis Alfredo Gatica...Dario
Sofia Castro
Juan Carlos Bono
Back to top Go down
View user profile
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Sinopsis i uloge   Sat 20 Jul 2013 - 21:02

Renata (Maite Peroni) - Lepa novinarka sporta, kćerka poznatog kolumniste Ernesta Landerosa. Nakon smrti voljenog Kačita ubeđena je da nikada neće voleti, ali izgubiće glavu za sveštenikom Salvadorom. U početku će se truditi da suzbije osećanja, ali će se onda svim silama boriti za zabranjenu ljubav, ne znajući da su Salvador i Kačito ista osoba.

Kačito (Mane de la Para) - Nežan, velikodušan i harizmatičan mladić, perspektivni fudbaler. Zaljubljen u Renatu, sa kojom planira venčanje. Život mu je potpuno ispunjen, sve dok se greškom anđela ne nađe na nebu i biva primoran da se na zemlju vrati u tuđem telu. Tada čini sve da ponovo zadobije Renatinu ljubav i približi se svima onima koje je voleo.

Salvador (Pedro Fernandez) - Sveštenik u čijem telu Kačito stiže na zamlju nakon smrti. Mora da se navikne na svoju novu ulogu i rastrzan je između onoga što bi želeo da bude i onoga što mu anđeli dozvoljavaju. Iako je zarobljen u mantiji, najveća želja mu je da bude sa Renatom, ali sada ima suparnika - beskrupuloznog Fabija koji će učiniti sve da pridobije Renatu.

Mara (Esmeralda Pimentel) - Žena koja je ubeđena da svi muškarci umiru za njom. Najbolja Renatina prijateljica, ali joj zapravo zavidi, što polako prerasta u mržnju. Radi kao novinarka sporta sa Fabiom u koga je stvarno zaljubljena i učiniće sve da on ne bude sa njenom prijateljicom, jer ga želi za sebe.

Fabio (Horhe Posa) - Novinar koji piše kolumne o sportu, beskrupulozan i nasilan, oduvek mu se sviđala Renata. U Kačitovoj smrti vidi odličnu priliku da joj se približi i lagano osvoji. Istovremeno, održava aferu sa Marom, sa kojom će sklopiti savez i razdvojiti Renatu i Salvadora.

Esekjel (Huan Karlos Kolombo) - Zabavni i pomalo rastrojeni anđeo čiji je zadatak da dočekuje duše koje dođu na nebo. Zajedno sa kolegom Arijelom neumorno radi, a probleman posao dovodi do toga da im se katkad potkrade greška. Kontroliše Salvadora kako na Zemlji ne bi otkrio nebeske tajne.

Arijel (Eduardo Espanja) – Arijel je baš kao i Esekijel, vrlo rasejan i često greši u svom poslu. Slab je, a njegova najveća briga je da „šef“ ne sazna za propuste koje pravi u obavljanju posla. Ukoliko bi greške ipslivale na videlo, na njegovo radno mesto došao bi neko drugi, zbog čega se trudi da prikrije sve svoje slabosti i ostavi utisak dobrog radnika.
Back to top Go down
View user profile
 

Sinopsis i uloge

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Meksičke telenovele :: Starije telenovele :: Telenovele koje nisu emitovane kod nas :: Cachito de cielo-