REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Televizijske odluke

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Televizijske odluke   Sun 22 Jul 2012 - 14:01

Ovde se možete informisati o odlukama koje donesu naše televizije,kao i o dešavanjima na istim. Komentarišite isključivo u temi ''Komentari''.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 22 Jul 2012 - 14:26

RTV PINK i TV Avala na prodaju?!
Quote :
Медији: Митровић договорио продају Пинка СББ-у


БЕОГРАД - Телевизијске куће са националном фреквенцијом, Авала и Пинк, после вишемесечне потраге за стратешким партнерима нашле су решење за своје финансијске проблеме. Како сазнаје сутрашњи Прес, договор о продаји ТВ Авала је постигнут, док је продаја ТВ Пинк у финалној фази.

Добро обавештени извори наводе, преноси лист, да "ружичасто царство Жељка Митровића иде у руке СББ-а, док ће власници ТВ Авала постати две фирме из иностранства, за које се, међутим, не зна ко стоји иза њих".

Саговорник Преса наводи да је Митровић у уторак постигао начелан договор са директором СББ Драганом Шолаком, и да ће ускоро нови већински власник Пинка бити СББ, где ће Митровић бити мањински власник.

Извор Преса каже да су преговори око ТВ Авала, у којима је као мањински власник учествовао и Митровић, ишли теже, јер је та кућа преоптерећена финансијским проблемима.

Као купци ће се званично појавити две фирме из иностранства, а ко стоји иза њих, сазнаће се вероватно када буде поднет захтев РРА, наводи лист и додаје да је запосленима на ТВ Авала саопштено да искористе годишње одморе, јер их од 1. септембра чекају нова програмска шема и нови власник.

Запослени у ТВ Авала месецима су били у штрајку због неисплаћених заосталих зарада, а та ТВ станица у том периоду била је у блокади.

Medjutim,Mitrović demantuje ovu vest


Quote :
Nakon brojnih spekulacija da Željko Mitrović namerava da proda TV “Pink”, kao i TV “Avalu” gde je manjinski vlasnik, ružičasta televizija se oglasila saopštenjem u kojem se navodi da “Pink” nije na prodaju, i da Mitrovićev udeo u TV “Avala” takođe nije prodat.

- Televizija “Pink” trenutno nije na prodaju. Prethodne godine smo pregovarali sa tri potencijalna partnera, međutim, procenili smo da imamo snage da samostalno postignemo odlične rezultate. Nismo pregovarali ni sa jednim partnerom o prodaji tokom aktuelne 2012. godine niti to planiramo u dužem narednom vremenskom periodu. Ukoliko dođe do pregovora, o tome ćemo odmah obavestiti javnost jer je naše poslovanje uvek bilo transparentno – kaže se u saopštenju “Pinka” i dodaje:
- Manjinski paket koji poseduje Željko Mitrović u TV “Avala” takođe nije prodat. Svi navodi koji su danas objavljeni u medijima su u potpunosti neistiniti. Nasuprot tome, televizija “Pink” sa Željkom Mitrovićem na čelu, priprema najpompezniju programsku šemu ikada kao i promenu vizuelnog identiteta, čime očekujemo još bolje rezultate u predstojećoj televizijskoj sezoni 2012/2013.

Šta je ovde istina,ko pije a ko plaća-ostaje nam da vidimo na jesen.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 22 Jul 2012 - 16:20

TV AVALA-RASPAD SISTEMA!Quote :
DOSIJE AVALA

Medijska kuća više neće moći da ispuni kvotu od 25 odsto sopstvenog programa, pa će RRA morati da im oduzme dozvolu za emitovanje

Televizija Avala nalazi se u ogromnim problemima i postoji mogućnost da ostane bez nacionalne frekvencije! Činjenice kažu da bi Avala do kraja godine morala da ima najmanje 25 odsto programa u svojoj produkciji, u slučaju da ta televizija želi da ostane nacionalni emiter. A ako ta obaveza ne bude ispunjena, RRA će biti primorana da im oduzme frekvenciju i raspiše javni konkurs za dodelu dozvola za emitovanje programa. S druge strane, zaposleni na Avali su zbog neisplaćenih zarada stupili u štrajku još u decembru. Štrajk je povremeno prekidan zbog lažnih obećanja vlasnika o konsolidaciji, a od 5. maja ponovo ne proizvode sopstveni program.

Ukoliko emiter, samim tim i TV Avala, ne ispuni zakonom predviđene obaveze, protiv njih će biti pokrenut postupak za izricanje mera. Mere koje izriče Savet su opomena i upozorenje, a u skladu s odredbama Zakona može biti i privremeno ili trajno oduzeta dozvola za emitovanje programa rekli su za Informer iz Republičke radiodifuzne agencije. U ukupno godišnje vreme emitovanog programa ne računaju se reprize, sportski prenosi, igre, reklame i TV kupovina, kao ni program vesti, izuzev ako se radi o sopstvenoj produkciji vesti, što otežava mogućnost Avale da nadoknadi neophodnu minutažu za očuvanje frekvencije. Predstavnik zaposlenih na TV Avala, Aleksandar Šubarević, potvrdio je naša saznanja o tome da će toj televiziji biti oduzeta nacionalna frekvencija. Od pojedinih članova RRA čuo sam da prate situaciju i da će reagovati u trenutku kad procene da Avala neće moći da nadoknadi manjak u sopstvenoj produkciji, koji po zakonu iznosi 25 odsto na godišnjem nivou.

Tada će biti pokrenuti postupak za oduzimanje nacionalne frekvencije kaže Šubarević i objašnjava trenutnu situaciju u televiziji: Pobegao ko je mogao Trenutno nismo u zvaničnom štrajku, već smo obustavili rad, odnosno prekinuli proizvodnju sopstvenog programa, i to od 5. maja. Rečeno nam je da nema potrebe da dolazimo na posao. Direktor Dušan Pančić već mesec i po dana nam ništa ne govori zaključ uje Šubarević. Tokom poslednjih dana, u nekoliko navrata pokušavali smo da dođemo do Dušana Pančića, ali je on uporno odbijao naše pozive. Robert Nemeček, bivši glavni i odgovorni urednik TV Avala, kaže da bi ta televizija trebalo da izgubi nacionalnu frekvenciju.

Naravno, pošto je konstantno u štrajku. Takođe, nema izgleda da će se stvari promeniti. Ali u ovoj zemlji niko ne poštuje propise, a u Avali je sporna i stvarna vlasnička struktura. Radnicima duguju plate već šest meseci, a ko god je mogao, pobegao je odande objašnjava Nemeček. Produžena agonija Bojana Lekić, koja je zamenila Nemečeka, a zatim i sama pre dva meseca napustila mesto glavnog urednika Avale, za Informer kaže da je glavni problem hroničan nedostatak novca.

Sigurna sam da je glavni problem loša finansijska situacija tvrdi Bojana. Da podsetimo, Avala je još u januaru bila na ivici da izgubi nacionalnu frekvenciju zbog neplaćanja naknade za emitovanje programa. RRA je čak pokrenuo postupak oduzimanja, ali je novac nekako nađen u aprilu, pa je agonija samo privremeno produžena. Inače, dozvole za nacionalne frekvencije izdate su 2006. godine na osam godina, što znači da traju do 2014, mada postoje naznake da će već početkom naredne godine biti neki promena na televizijskom nebu Srbije.

Aleksandar Šubarević: Plate i dalje nema

Televizija stalno zaposlenim radnicima duguje plate od decembra, a honorarcima od novembra prošle godine. Zaposleni su već štrajkovali krajem prošle i početkom ove godine, ali su im vlasnici Avale obećali da će 1. aprila konsolidovati firmu i isplatiti zaostala primanja. Oni su se pred članovima RRA obavezali da će izmiriti dugovanja prema nama, a zatim nam isplaćivati plate mesec za mesec. Međutim, ništa od toga nisu ispunili kaže Šubarević.

Kada se oduzima frekvencija

Televiziji nacionalna frekvencija može biti oduzete u precizno određenim slučajevima. Razlog za oduzimanje dozvole je kršenje Zakona o radiodifuziji od neispunjavanja opštih programskih standarda do neplaćanja naknade za emitovanje programa, kao i kršenja nekih od podzakonskih akata Agencije (kojima se uglavnom regulišu programski sadržaji). Međutim, trajno oduzimanje dozvole je krajnja mera prema Zakonu i izriče se kada su sve prethodne mere već izrečene poručuju iz RRA.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 22 Jul 2012 - 22:19

Nezvanično,BK televizija startuje ponovo od jeseni!Quote :
Srbijanska TV stanica BK Televizija vrlo lako bi mogla od ove jeseni ponovo početi sa emitovanjem cjelodnevnog programa. Kako prenosi Press, planovi o ponovnom emitovanju cjelodnevnog programa postoje.

Navodno, BK Televizija već pregovara sa nekoliko TV stanica o iznajmljivanju termina ili čak kupovini i preuzimanju.

Informativni program BK Televizije od 5. decembra prošle godine može se pratiti na YouTubeu ali i na nekoliko lokalnih i regionalnih televizija u Srbiji. Međutim, vlasnici BK Televizije pokušavaju da svoj uticaj u medijskoj sferi prošire putem neke od televizija koje imaju frekvenciju, možda i nacionalnu. U tom kontesktu spominje se TV Avala čiji su novinari već duži period u štrajku.

Glavna urednica BK produkcije Jadranka Tasić izjavila je da se traže kadrovska i tehnička rješenja kako bi se proširio program.

"Naša produkcija sada je fokusirana samo na informativni program, koji preuzimaju neke televizije na kablu, ali i neke lokalne i regionalne televizije. Od septembra planiramo da naša produkcija radi i sve druge programe, tako da imamo zaokruženu programsku cjelinu. Nemam informacije da se pregovara o kupovini neke medijske kuće, ali ono što znam, to je da ćemo se od jeseni vidjeti na mnogo širem medijskom nebu, jer su zainteresovane mnoge regionalne i lokalne televizije", izjavila je Tasićeva za Press.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Mon 23 Jul 2012 - 3:19

Estradni menadžer na čelu RTS-a?

Quote :
Beograd -- Ako se oformi vlada SNS-SPS, naprednjaci planiraju da s mesta generalnog direktora RTS-a smene Aleksandra Tijanića i umesto njega postave estradnog menadžera.
Kako piše Kurir, novi prvi čovek javnog servisa biće Zoran Bašanović. Izvor tog lista tvrdi da je Bašanoviću već zagarantovana funkcija na javnom servisu i da ne postoji drugi kandidat za to mesto.

Međutim, uhlebljenje na RTS naprednjaci nude još jednom menadžeru - Saši Mirkoviću. Po svemu sudeći, on "tipuje" na mesto direktora marketinga.

U razgovoru za Kurir, Bašanović je indirektno potvrdio saznanja tog lista, pričom da bi voleo da bude na čelu javnog servisa i da čeka poziv ljudi koji o tome odlučuju.

"Naravno da bih to želeo, to bi bio vrhunac moje karijere. Voleo bih da pokažem građanima Srbije da RTS može da se vodi puno bolje i puno uspešnije. Mislim da to neće ići tako brzo i, naravno, čekam poziv ljudi koji o tome odlučuju", poručio je Bašanović.

Mirković nije hteo da govori o svojim planovima za budućnost, pa je kratko naveo da nema komentar.

Sadašnji generalni direktor RTS-a nije želeo za kurir na prokomentariše takva saznanja.

Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Mon 23 Jul 2012 - 21:32

Večiti

Quote :
Možda bi za Aleksandra Tijanića bilo najbolje da je Tomislav Nikolić ostvario pretnju da će ga smeniti čim dođe na vlast, „jer mu ne treba sluga na funkciji direktora Javnog servisa!“ Tako bi direktor RTS-a koji na tom mestu, kako kaže, samo „gubi novac i vreme“ posle osmogodišnjeg mazohističkog traćenja istih, dobio šansu da se malo povrati. A korist pride – mogao bi konačno da demantuje tvrdnju kako je čovek za sve režime. Ostane li, pak na ovom mestu, posle jetkog traktata o Nikoliću koga je nazivao večitim brojem dva i imperatorom u prednacrtu, rizikuje zaključak da se Toma predomislio i shvatio kako mu na tom mestu ipak treba sluga.Kakva god sudbina da zadesi Tijanića, likovaće njegovi neprijatelji, a takvih se otegao red duži od Kineskog zida. Vlasnik najotrovnijeg jezika srpskog novinarstva gomilao ih je sa svakom napisanom kolumnom, izjavom, javnim nastupom ili polemikom. Njegov sukob s Vladimirom - Bebom Popovićem, trenutno u fazi vulkanskog mirovanja, često je praćen verbalnim vatrometom u kome je Popovića nazivao „lakiranom bubašvabom“, „zalizanim judom“, „bebom s loknama“... Optuživan da je tekstovima bio inspirator atentata na premijera Đinđića, uzvraćao je zahtevima za pokretanje postupka protiv Popovića, N.N. ministara koji su 2003. bili u Vladi, tadašnjih funkcionera MUP-a i DB-a optužujući ih da nisu sprečili pripreme za Đinđićevo ubistvo. Tužio se i s Komitetom pravnika za ljudska prava koji je 2005. izdao publikaciju „Slučaj službenika Aleksandra Tijanića“, i dobio spor.

Gajeći imidž verbalno nadmoćnog galamdžije, kao da je povišenim tonom želeo da prikrije paralelni tok karijere gde se ostvarivao u predvorju politike koju je čerečio u tekstovima. Dok je držao lekcije Bengalskom Tigru (Slobodan Milošević), nije imao problem da gaji specijalne odnose s Mirom Marković da bi kasnije osvanuo i kao ministar za informisanje u vladi Mirka Marjanovića. Bavio se kampanjom DS i Zorana Đinđića, a onda se našao u štabu Vojislava Koštunice. Iako se nije najpohvalnije izražavao o funkciji generalnog direktora RTS-a, 2004. godine se našao u Takovskoj 10. Malo se nećkao i 2010. kada se odlučivalo da li će ponovo biti izabran, ali se opet prihvatio te fotelje koju je nazvao „električnom stolicom“!

O Tijanićevom učinku u Javnom servisu kritičari misle sve najgore, on tvrdi da je napravio najgledaniji program, a posmatrano sa strane, može se reći da je RTS ni bolji ni gori nego što bi bio da je umesto Tijanića direktorovao neko drugi. Za nijansu pristojniji od konkurenata ogrezlih u rijalitizaciji, „na izvol’te“ vlastima koliko se podrazumeva za državni medij i na pragu da dosadi i Bogu i pretplatnicima serijama „rekordne repriziranosti“.

Aleksandar Tijanić je rođen 1949. u Đakovici, a studirao je novinarstvo na beogradskom Fakultetu političkih nauka odakle je kao jedan od najtalentovanijih studenata pozvan u NIN. Pisao je za razne novine širom bivše Jugoslavije, bio je glavni i odgovorni urednik časopisa „Intervju“, i listova „Sportski žurnal“ i „Građanin“, direktor Televizije „Politika“, a napravio je i BK televiziju.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Tue 24 Jul 2012 - 8:43

PRVA OD SINOĆ KRATI EPIZODE EZELA(20:20h-21:30h).


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Tue 24 Jul 2012 - 12:18

Quote :
Sanja Doležel voditeljka „Sve za ljubav“

Pevačica popularne grupe „Novi fosili“ posle duže pauze našla se pred kamerama u ulozi voditeljke popularne emisije TV Pink i kaže da je prezadovoljna.EMISIJE na Televiziji Pink, koje spadaju među najgledanije, stigle su iz produkcijske kuće „Imoušn“, a pod voditeljskom palicom Sanje Marinković. I dok se voditeljka „Bračnog sudije“ (u sredu uveče u ulozi sudija Iva Štrljić, Mia Borisavljević i Aco Čović) i „Magazina in“ ove nedelje oprašta sa gledaocima i najavljuje letnju pauzu, iz ove produkcijske kuće obećavaju da će sa novom šemom ove emisije gledaocima biti još zanimljivije.

- „Bračni sudija“ je od samog starta naišao na dobar prijem kod publike - kaže pi-ar „Imoušna“ Slađana Slavković. - Zaista je mnogo energije i truda uloženo u ovaj projekat. Radili smo dugo na pripremi same emisije. A energija i volja voditeljke Sanje Marinković je za svaku pohvalu. Obično snimamo po tri do četiri emisije odjednom. Nikad se nije požalila na nešto, uvek sa osmehom na licu stoji satima na štiklama i daje posebnu notu svemu što radimo.

Slađana dodaje da će se „Bračni sudija“ sigurno naći i u jesenjoj šemi TV Pink, samo još ostaje da se dogovore oko termina.

- Kada je nešto dobro, nema razloga da se ne nastavi, i verujemo da će gledaoci „ružičaste“ TV uživati u ovom programu nekoliko sezona. Zadržaćemo osnovu emisije kakva je i bila, ali obećavamo i mnogo iznenađenja.

Mnogo noviteta obećava i Sanja, a posebno izdvaja iznenađenja u svojoj autorskoj emisiji „Magazin in“, čija gledanost ne opada već 11 godina, koliko se emituje.

- U septembru, sa novom programskom šemom proslavićemo i 12. rođendan - kaže Sanja. - „Magazin in“ bio je i ostao format koji podilazi ukusu publike. Kao autor trudim se da izaberem teme i goste koji će biti atraktivni i aktuelni. Emisija već ima vernu publiku, koju se trudim da ne izneverim. Tako će biti i od jeseni sa novom sezonom.


“SVE ZA LJUBAV“ SA SANJOM DOLEŽAL

PRODUKCIJSKA kuća „Imoušn“ širi se i na hrvatsko tržište. Tako će se popularne emisije „Bračni sudija“ i „Sve za ljubav“, najverovatnije od jeseni, naći u programskoj šemi neke hrvatske TV kuće. Snimljene su pilot emisije, a u ulozi voditeljki naći će se Tamara Los i Sanja Doležal.

Pevačica popularne grupe „Novi fosili“ posle duže pauze našla se pred kamerama i kaže da je prezadovoljna:

- Rado sam se odazvala snimanju pilot emisije „Sve za ljubav“. Znam da je taj format vrlo uspešan u mnogim zemljama, sviđa mi se ideja i koncept emisije. Verujem da je u ovim teškim vremenima veoma važno da ljudi ponovo probude emocije i osećaje prema drugima. Mnogima je danas teško i na svima nama je da pomognemo koliko možemo.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Tue 24 Jul 2012 - 13:51

Pink po svemu sudeći više neće uopšte da emituje latino-američke serije. Njihov odgovor na pitanje jedne devojke je prvo glasio ''Za sada ne'',a zatim je izmenjen u ''Ne''.
Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Thu 26 Jul 2012 - 3:29

Quote :
Prva spremna da osvoji crnogorsko tržište

Prva crnogorska televizija sa emitovanjem programa kreće od sredine avgusta, a sezona zvanično počinje u septembru, najavili su predstavnici Antena grupe i Prve TV na konferenciji za novinare.Vlado Georgijev, Damir Ramović i Dejan Jocić

Dejan Jocić ispred Antena grupe u čijem vlasništvu je Prva TV, kazao je da u Crnoj Gori nastavljaju uspješan put i da je njihov cilj da budu najbolji na crnogorskom medijskom tržištu.

“Sredinom avgusta kreće sa radom redakcija informative, završavaju se ugovori za dvadeset ljudi, imaćemo regionalno, nacionalno i internacionalno izvještavanje. Imamo veliki tim. Cilj nam je da budemo prvi, krećemo oštro i bićemo objektivni i nećemo graditi opoziciju”, kazao je Jocić i predstavio prvo lice informative Prve Damira Ramovića, poznato lice sa TV Vijesti.

Direktor Prve crnogorske televizije Aleksandar Bošković kazao je da sa Ramovićem kreće lokalni program, a slijedi i formiranje redakcije koju će, kako je najavio, činiti profesionalci i oni koji to tek treba da postanu.

Na konferenciji je govorio i glumac i TV voditelj Andrija Milošević.

Milošević je najavio drugu sezonu serije “Pevaj brate” koja će se od jeseni prikazivati an Prvoj.

“Serija “Pevaj brate” postigla je sjajan uspjeh pogotovo među mlađom populacijom koja sve replike zna napamet. Druga sezona će biti bolja i nadam se da će postići uspjeh kao i prva”, kazao je Milošević kome je “Pevaj brate” rediteljski debi na televiziji.

Pored serije, Andija će na Prvoj voditi muzički šou program “Prvi glas”.

“Prvi glas će imati takmičare iz Crne Gore koji će šouu donijeti novu dramu”, kazao je on.

Jedan od članova žirija ovog popularnog muzičkog takmičenja je i kantautor Vlado Georgiev.

“Nadam se da će Prva u Crnoj Gori postići bar pola uspjeha kao u Srbiji. Glasovi iz Crne Gore je briljantni i mislim da će pehar “Prvog glasa” ove godine završiti u ove krajeve”, kazao je Geogriev i otkrio da će Prva TV ekskluzivno prenositi njegov koncert iz Herceg Novog.

Poslije uspjeha koji je ostvarila na Javnom servisu, “Budva na pjenu od mora” će se prikazivati na Prvoj. Glumac i producent serije Milutin Mima Karadžić kazao je da će se snimati 150 epizoda serije.

“Sjajan je potez i prava stvar za Crnu Goru to što je Prva došla na ovo tržište. Stvaramo ogroman serijal od 150 epizoda, ali o tome ćemo kasnije više govoriti”, kazao je Karadžić.

Iz Prve su najavili formiranje redakcije za sport, a sve već poznate emisije na Prvoj srpskoj televiziji biće emitovane i posebno snimane iz Crne Gore sa crnogorskim novinarima.

Gledaoci od Prve crnogorske televizije mogu očekivati domaće, turske i indijske serije, rijaliti šou programe, blokbastere, kao i već poznate emisije te TV kuće.
izvor: CdM

Ramovic je inace jedan od popularnijih voditelja na TV Vijesti, urednik je i voditelj bio centralne i najgledanije informativne emisije u CG Vijesti u pola 7.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Thu 26 Jul 2012 - 3:37

Večeras neće biti emitovan Ezel,zbog fudbala!


Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Fri 27 Jul 2012 - 6:21

Od 1. avgusta u 11:30 (pa sve do 14:00) crtaci na B 92!
Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 19 Aug 2012 - 8:21

Quote :
Tijanića niko ne može da smeni?Beograd -- Uprkos najavama da će biti smenjen čim nova vlast bude formirana, Aleksandar Tijanić ostaje direktor Javnog servisa do kraja drugog mandata 2014, piše Kurir.
Tako će, kako piše taj list, Tijanić na čelu RTS-a biti celu deceniju.

Kurir podseća da je od 2004, kada je prvi put imenovan za direktora RTS, Tijanić ispratio tri vlade i svaki put spremno dočekao novu, što se desilo i ovaj put.

On će ostati na čelu nacionalne televizije do kraja drugog mandata, koji mu ističe 2014. godine. Naprednjaci su se u kampanji isticali izjavama da će prvog dana kada dođu na vlast smeniti Tijanića. Od te namere se, izgleda, odustalo, a u SNS nisu juče želeli da otkriju razlog.

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić rekao je za Kurir da je izbor generalnog direktora RTS izvršen u skladu sa Zakonom o radiodifuziji. "Posle prijave na javnom konkursu, ponovo ga je izabrao UO RTS, koji jedino može da ga smeni", kaže Karadžić i dodaje da u tom slučaju, prema zakonu, funkcija prestaje jedino ostavkom ili smrću.

Tijanić je, inače, na čelo RTS došao je u vreme prve vlade Vojislava Koštunice, kome je, dok je vršio funkciju predsednika SRJ, bio savetnik za medije (2001-2003).

Tada je zbog njegovog dolaska ceo UO RTS podneo ostavku, jer "ne ispunjava formalni uslov - završen fakultet" (studirao je FPN, ali nije diplomirao) i znanje stranog jezika, ali Tijanić nije otišao.

Prethodno je 2001. osujećen njegov dolazak na čelo Politike, pa je Tijanić za tadašnjeg premijera Zorana Đinđića napisao jednu od najcitiranijih rečenica: "Ako Zoran Đinđić preživi, Srbija neće".

Pre petooktobarskih promena, važio je za čoveka bliskog porodici Milošević, piše dalje Kurir i dodaje da se u javnosti smatra da se približio Miri Marković 1988, kada je dogovorio intervju za zagrebački Start, te da je ona navodno zaslužna za njegovo imenovanje za ministra informisanja u vladi Mirka Marjanovića 1998.

Tijanić je 90-ih radio kao glavni urednik BK televizije Bogoljuba Karića i državne TV Politika. S takvim vezama stvorio je duboke kontroverze i mišljenje da je čovek za sve režime, dodoaje Kurir.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Wed 22 Aug 2012 - 9:08

Pink po treći put ukinuo seriju ''Male tajne''. U njenom terminu trenutno ide ''Gospodjica'',dok u gospinom terminu idu emisije.


Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Thu 23 Aug 2012 - 5:49

Prva otkazala grupi "Prodigy" gostovanje kod Ivanovića!

Zbog neprofesionalnog ponašanja organizacionog tima grupe „Prodigy“ i nepoštovanja unapred definisanog dogovora, Prva je otkazala gostovanje britanskom sastavu u popularnom šouu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
Prva je bila domaćin mnogim zvezdama sa svetske muzičke, sportske i filmske scene i do sada se nismo susreli sa neodgovornim ponašanjem koje smatramo neprihvatljivim. Standardi naše kuće su veoma dobro poznati i svakako nećemo praviti kompromise jer svetske zvezde potvrđuju svoj status upravo kroz poštovanje visokih profesionalnih kodeksa u svakom trenutku.
Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Fri 24 Aug 2012 - 12:38

The Prodigy dali ekskluzivni intervju Aleksandri Jeftanović za novu Pinkovu emisiju!


Quote :
Članovi grupe “The Prodigy” dali su ekskluzivan intervju Aleksandri Jeftanović za njenu novu emisiju “Pink target”.
Lepa brineta i tim njenih saradnika pripremaju prvu sezonu veoma zanimljivog magazina u kojem će se baviti svim aktuelnostima na javnoj sceni koje su u vezi sa uticajem na svest društva. Prva epizoda se emituje u ponedeljak 3. septembra, kada i startuje nova sezona “ružičastih”. U premijernoj epizodi biće emitovan i razgovor sa članovima popularnog britanskog sastava. Deo intervjua kao najava emisije biće emitovan u emisiji “Siti”.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Fri 24 Aug 2012 - 12:43

Pevači koji hoće na „Pink“ ne smeju na druge televizije

Quote :


Pink” televizija je zvaničnim saopštenjem za medije upozorila pevače i TV lica, koja se pojavljuju u njihovim emisijama, da više ne mogu gostovati na programima drugih televizija.


Aca Lukas kaže da će on i dalje nastupati tamo gde želi

- Ekskluzivci “Pinka” od sada ne mogu da gostuju na programima drugih televizija. Svi pevači koji izdaju albume za “City records”, ali i oni koji računaju na podršku ružičaste televizije, ne mogu da gostuju u emisijama drugih programa sa nacionalnom pokrivenošću niti da daju izjave za njihove emisije. To se odnosi i na voditelje ove kuće - stoji u saopštenju “Pinka”.

Direktor PR službe ove televizije Darko Popović kaže da oni slede svetski trend.

- Sasvim je normalno da TV kuća koja 18 punih godina proizvodi lica, ili im daje veliki medijski prostor da održe popularnost, ima želju da ekskluzivnost njihove pojave zadrži za sebe. Mi smo čak bili najliberalniji i poslednji donosimo ovakvu odluku, jer je takav pristup najnormalniji svuda u svetu, pa i kod nas, gde već postoje TV kuće koje ograničavaju svoja lica i ekskluzivce svojih izdavačkih kuća, kada su gostovanja u drugim elektronskim medijima u pitanju. U novoj televizijskoj sezoni imaćemo preko 10 muzičkih emisija namenjenih pop ili folk muzici, što je svakako veći broj u odnosu na onaj koji nude sve druge televizije i to je dovoljan prostor - istakao je Popović.

Pevači ne podržavaju ovakav stav „Pinka“, i smatraju da su ograničavanja ove vrste besmislena i u praksi teško primenjiva.

- Ja nemam nikakav ugovor sa „Grandom“ i „Pinkom“ i mogu da nastupam gde god hoću - rekao je Šaban Šaulić, dok je Aca Lukas ostao bez komentara uz opasku da nije obavešten i da on može da nastupa gde poželi.Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Tue 28 Aug 2012 - 5:41

Pink najavio promenu u top menadžmentu i pompeznu programsku šemu!Quote :
Danas je održana prva u nizu konferencija za štampu "Pink media grupe" sa različitim, ali veoma interesantnim sadržajima. Tema današnjeg press-a bila je promena top menadžmenta kompanije.
- Izabrao sam nove ljude kako bismo postigli još bolje rezultate - rekao je predednik kompanije Željko Mitrović koji će posle 15 godina ponovo biti i na operativnoj funkciji generalnog direktora.
- Finansijski smo se konsolidovali i na današnji dan smo ušli u ponovnu likvidnost, a upravo je isplaćena i poslednja plata koju smo dugovali radnicima TV Pinka - objavio je Mitrović.
- Kada sam donosio odluku da li da prihvatim ponudu i postanem generalni direktor "Pink media grupe" imao sam susret sa brojnim predrasudama nastalih na osnovu novinskih natpisa i gradskih priča o ovoj kompaniji. Sada kada imam uvid u poslovanje "Pinka" još više mi je drago što sam doneo pravu odluku - rekao je novi finansijski direktor Vladimir Petković.
- Na mesto art direktora postavio sam jednog od četiri najbolja svetska stručnjaka iz oblasti produkcije i režije. Tarmo Krim je postavio čak 10 poslednjih "Evrovizija" i to je dovoljna preporuka - izjavio je Mitrović.
- Drago mi je što ću biti deo TV Pink. Veoma sam impresioniran vašim tehničkim kapacitetima i siguran sam da će projekti na kojima budem prvo radio, a to su "Vip room", "Stotka" i "Prvi kuvar Srbije" biti najbolje moguće postavljeni, po svetskim standardima - izjavio je g. Krim.
Novi zamenik generalnog direktora Ivan Vlatković iskoristio je priliku da se zahvali svim radnicima "Pink" kompanije na nesebičnom zalaganju čak i u vremenima najveće krize koja je pogodila "ružičaste" u prethodnom periodu.Dok je Milica Mitrović, koja je postavljena za programskog direktora navela da su tri najveća zicera nove sheme koja će biti predstavljena u četvrtak, biti turska serija "Sever Jug", rijaliti "Prvi kuvar Srbije" i najveći muzički šou program ikada napravljen na ovim prostorima "Vip room".
Koordinator programa za region, Siniša Svilan (doskorašnji direktor TV Nova) fasciniran je brzinom rada i količinom energije zaposlenih na "Pinku". - Upravio prisustvujem obaranju svetskog rekorda u broju formata. "Pink" u novoj sezoni proizvodi 35 fantastičnih emisija sopstvene produkcije i to je za Ginisa. Moram priznati da u odnosu na Hrvatsku, Srbija je bogatija kada je u pitanju kreativnost pripremanja televizijskog programa - rekao je Svilan.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Thu 30 Aug 2012 - 6:30

Šta nas to očekuje na Pinku u sezoni 2012/2013

Last edited by FanSte Pall Mall on Thu 30 Aug 2012 - 7:49; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Thu 30 Aug 2012 - 6:32

Pink menja vizuelni identitet! Pogledajte video o njegovom kreiranjuBack to top Go down
View user profile
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Televizijske odluke   Mon 10 Sep 2012 - 3:49

Quote :
Hrvatska radio-televizija od 15. rujna započinje emitiranje Trećeg programa.

Tijekom prvog vikenda, 15. i 16. rujna, na HRT 3 za gledatelje je pripremljen atraktivan filmski maraton, a od ponedjeljka, 17. rujna, emitirat će se redoviti program od 9 sati ujutro do 1 sat iza ponoći — saznajemo iz Pressa HTV-a, koji će nam uskoro dostaviti i raspored Trećeg programa, s izborom najava i fotomaterijala.

Na Trećem programu, kako saznajemo, gledatelji će moći pratiti izbor najkvalitetnijih emisija iz produkcije HRT-a: dramskih, dokumentarnih, znanstvenih emisija i serija, emisija iz kulture, programa za djecu i mlade, kao i neke od umjetnički najvrjednijih igranih filmova i serija klasične i recentne svjetske produkcije.

Sa službenih web-stranica HRT-a prenosimo:

Misija HRT 3 je ponuditi se kao mjesto interakcije kulturno-umjetničkog i znanstvenog života i najšire javnosti. Isto tako, otvoriti televizijski prostor najvažnijim kulturnim, znanstvenim i obrazovnim institucijama; umjetnicima, književnicima, znanstvenicima, filmašima, ukratko javnosti. Ponuditi gledateljima program kakav im ne nudi nijedna druga medijska institucija u Hrvatskoj izuzev Trećeg programa Hrvatskog radija.

Sve to bit će ponuđeno gledateljima:

- novim vizualnim identitetom, drugačijim od HRT 1 i HRT 2
- drugačijim programom
- novom središnjom emisijom u terminu između 21 i 22 sata
- novim voditeljima u novim emisijama
- ne repriziranjem programskih sadržaja s HRT 1 i HRT 2 na HRT 3
- umjetnički najvrjednijim filmovima i serijama u „prime time“ terminima

Programski sadržaji

Jedna od središnjih emisija novog programa HRT 3 bit će talk show u kojem će gostovati najvažniji umjetnici, znanstvenici, glazbenici i drugi. U emisiji će se informativno, studiozno i zanimljivo, kroz razgovor, priloge i inserte te eventualno kratke filmove, predstaviti gosti i njihova djela. Emisija je središnji dio večernjeg programa HRT 3, prostor interakcije kulturne i znanstvene javnosti, njezinih vodećih institucija i publike.

Teme će biti vezane uz neki aktualan povod: otvorenje izložbe, filmska premijera, gostovanja svjetskih umjetnika i znanstvenika itd. Emisija će se emitirati iz studija od ponedjeljka do četvrtka, a petkom u istom terminu emitirat će se talk-show „Peti dan“, u posljednjoj poznatoj postavi na čelu s Ankicom Čakardić.

Na novi program HRT 3 premjestit će se nekoliko emisija s HRT 1 i HRT 2. Riječ je o već postojećim emisijama „Posebni dodaci“, „Vrijeme je za jazz“ i „Peti dan“ te novim emisijama „Filmomat“ i „Animatik“.

Također, emitirat će se hrvatske dramske serije, televizijski filmovi i televizijske drame snimljeni u produkciji HRT-a. Emitirat će se ciklusi dokumentarnih filmova od kojih su neki već dijelom emitirani na HRT +.

U jutarnjim terminima, nakon završetka dječjeg programa na HRT 2, ili u popodnevnim terminima, reprizirat će se antologijski i obrazovno vrijedni programi nastali unutar nekadašnjeg školskog programa. Tijekom vikenda prikazivat će se atraktivni i vrijedni dokumentarni filmovi, putopisi itd.

Strani program na HRT 3

HRT 3 neće biti mjesto za reprize sadržaja s Prvog i Drugog programa. Emitirat će se isključivo strani filmovi i serije najviše umjetničke vrijednosti, klasične i recentne produkcije. Prvih mjeseci na HRT 3 tako će se prikazati ciklusi Charlesa Chaplina, Akira Kurosawe, Franka Capre, Vala Lewtona te suvremenog rumunjskog i južnokorejskog filma.

Na HRT 3 prikazivat će se i najbolje serije u povijesti, bilo da je riječ o antologijskim serijalima kao što su Fassbinderov Berlin Alexanderplatz i Dekalog K. Kieszlowskog ili recentnim produkcijama poput danskog remek-djela Forbrydelsen, po sudu mnogih jedne od najboljih suvremenih svjetskih serija.

Također, u maratonima vikendom reprizirat će se i možda ponajbolja američka serija svih vremena – Žica.
Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Televizijske odluke   Mon 10 Sep 2012 - 4:00
:: RTV STUDIO B ::
JESENJA TV ŠEMA
od 10. septembra 2012.Televizija Studio B od 10. septembra 2012. emituje jesenju programsku šemu.

Neka vam jutra počinju na Studiju B, uz najduži živi gradski program "Beograde, dobro jutro", sa Snežanom Petrović i Sanjom Lubardić. Od ove jeseni na adresi www.studiob.rs gledaoci će biti u prilici da saznaju šta ih u jutarnjem programu gradske televizije očekuje narednog jutra.
Svakog radnog dana u novom terminu (16.30) dobar dan poželeće vam voditeljski par Irena Jovanović i Jugoslav Pantelić u emisiji "Beograde, dobar dan".
Tokom čitavog dana gledaoci mogu očekivati direktna uključenja reportera sa svih važnih zbivanja u gradu i biti sigurni da će gledajući Studio B biti najbolje informisani o Beogradu.

Kao servis Beograda, Studio B će posebnu pažnju posvetiti gradskom informativnom programu. Najvažnije vesti svakog radnog dana u 19.00 i 22.00 vodiće Jelena Bajević i Vladimir Đoković, dok će njihova mesta tokom vikenda zauzeti Slađana Letinčić-Matevski i Aleksandar Andrić.

Budite uz Studio B ponedeljkom od 20.30, pa sve do 22.00, i saznajte koju je političku ili društvenu temu autor i voditelj Predrag Sarapa izdvojio kao "Sarapin problem". Utorak od 21.00 tradicionalno je dan kada uz Đorđa Mićića možete biti "U centru" svih aktuelnih tema iz života Beograda i Srbije.
O temama iz ekonomije koje nam život znače na svima razumljiv način na Studiju B govoriće se sredom u 21.00 u emisiji "Kad kažete...".
Četvrtkom u 21.00 ne propustite da saznate sve "Od A do Š" o aktuelnim događajima, ali i o raznim drugim fenomenološki zanimljivim temama, od gostiju emisije i autorke Danijele Šegan.
Ove jeseni kraj radne nedelje (petak, 21.00) na Studiju B obeležiće serijal dobro poznate emisije "Duhovnici" Velje Pavlovića.

Večernji termin u 22.35 (od utorka do petka) sve do kasne jeseni ostaće u znaku dobro poznate, omiljene španske serije "Korak napred".
Subotom i nedeljom od 00.10 na Studiju B gledajte seriju "Harperovo ostrvo".

Posle letnje pauze gledaoci će moći da prate nove cikluse poznatih emisija Studija B "Nivo 23" i "Agape".
Emisija "Moj Beograd" emituje se u novom terminu, subotom od 20.00.

Vikendom jutra započnite uz Mirjanu Todorić i Aleksandra Simića u emisiji "Beograde, dobro jutro", a nastavite emisijama "Beograd, zdrav grad" i "Upoznajte nas bolje" (subota i nedelja, 10.30), koje ni ove godine nisu odlazile na letnju pauzu.
Uživajte i ove sezone u ritmu grada koji nikada ne spava, uz Ivon Jafali i emisiju "Još uvek budni sa Ivon" (radnim danima u ponoć).

Letnje iznenađenje Studija B nastavlja se i tokom jeseni i zime. Najpoznatija lica Studija B redovno će se kao lutajući reporteri javljati sa svih zanimljivih mesta u Beogradu.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 28 Oct 2012 - 10:30

Quote :
TV Avala ostala bez dozvole


Beograd - Republička radiodifuzna agencija (RRA) oduzela je juče dozvolu televiziji Avala pre roka na koji je izdata, zbog neplaćanja naknade za emitovanje programa, rečeno je Danasu u ovoj agenciji. Samim tim, u narednom periodu verovatno se može očekivati raspisivanje konkursa za dodelu ove nacionalne frekvencije.

Kako je objašnjeno, Savet RRA je u raspravi konstatovao da je formalni razlog za oduzimanje dozvole u ovom trenutku neplaćanje naknade. Ukupan dug televizije Avala samo prema RRA za naknade za emitovanje programa iznosi 45 miliona dinara, dok se oko 100 miliona duguje i preduzeću Emisiona tehnika i veze.

Takođe, statistika programa za prvih deset meseci ove godine govori i da je TV Avala bitno odstupila od programske koncepcije na osnovu koje joj je izdata dozvola, ali i da nije ispunila ni zakonske obaveze proizvodnje sopstvene produkcije i produkcije informativnog programa.

Iako je u utorak rečeno da će se o postupku oduzimanja dozvole za nacionalnu frekvenciju TV Avali raspravljati u sredu sledeće sedmice, RRA je juče iznenada održala sednicu i privela ovaj postupak kraju. Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić objasnio je za Danas da je iz tehničkih razloga ova sednica morala da se održi danas, a ne sledeće srede.

TV Avala ima rok od osam dana da pošalje prigovor na ovu odluku, a potom će se čekati odluka Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija o frekvenciji. Ukoliko ovo ministarstvo odluči da im ova frekvencija neće biti potrebna u procesu digitaliazacije, RRA će odmah raspisati konkurs za dodelu dozvole za emitovanje. U javnosti se spekulisalo da bi nacionalnu frekvenciju mogla da dobije televizija Svet plus info, bliska Srpskoj naprednoj stranci.

Podsetimo, pre dve nedelje vlasnik Grand produkcije Saša Popović i jedan od dosadašnjih vlasnika Avale Željko Mitrović, potvrdili su u medijima da je kupoprodaja dela ove televizije završena i da će od 7. januara početi sa radom pod nazivom „Narodna TV“. Ipak, Popović je odustao od ove kupovine zbog, kako se veruje, velikih dugova koje ova televizija ima.


Back to top Go down
View user profile
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
avatar

Broj postova : 5429
Godina : 23

PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sun 4 Nov 2012 - 10:09

Quote :
ŽELJKOV KEC IZ RUKAVA: TELEVIZIJA PINK 2 UMESTO TV AVALATelevizija “Pink” pokrenula je još jedan TV kanal – “Pink 2″, koji je od nedelje, 4. novembra u 8 ujutru počeo da se emituje na kablovskoj poziciji na kojoj se do sada nalazila TV “Avala”. I dok se u javnosti spekuliše kome će pripasti Avalino mesto posle oduzimanja dozvoli, Željko Mitrović povukao je potez koji se hazarderski zove “kec iz rukava”, ali sudeći po najavama, on će gotovo sigurno biti dobitnički. Jer, osim što se na ovaj način rešio balasta nagomilanih problema, TV “Pink 2″ je već najavio više nego zanimljivu programsku šemu.

Najinteresantniji segmenti drugog programa “Pinka” biće Informativni program, domaći igrani program, strane serije i filmovi, zabavno-muzičke emisije, ali će se, za razliku od osnovnog “Pinka” težiti ka što više direktnih muzičkih i sportskih prenosa najznačajnijih događaja, dok je posebna novina – dečiji program, za koji je rezervisan prepodnevni termin.

- Kompanija Pink international je do sada pokrenula već 18 nacionalnih, satelitskih i kablovskih programa. Novi kanal pretenduje da se bori za prevlast sa nacionalnim emiterima u Srbiji programom koji je pažljivo odabran. Svake večeri u 22 časa biće emitovani holivudski blokbasteri, dok se u popodnevnim i večernjim terminima očekuje pregršt igranih serija američke, meksičke, turske i domaće produkcijnavodi se u saopštenju, i dodaje:

- Svakih sat vremena gledaoci će se informisati sažetim vestima pod nazivom „Minut 2“. Dok je prepodne posvećeno najmlađima jer će tada biti emitovane dečje emisije i crtani filmovi. Na Pink 2 programu biće emitovani i zabavni sadržaji. Svakodnevno ćemo se družiti sa VIP ličnostima u polučasovnom izdanju emisije „City news“, dok će Branka Nevistić, počevši od danas nastaviti da vodi svoj šou „Slaži ako smeš“. Ponovo ćemo se družiti i sa kvizom „Porodični obračun“. Pink 2 će prenositi i mnoge sportske i koncertne događaje, uz pomoć najsavremenijih reportažnih kola Pojava novog programa u etru doneće zasigurno vrlo brzo i preraspodelu procenata u ukupnom udelu postojećih emitera. PINK 2 od danas mogu pratiti korisnici svih kablovskih operatera, navodi se u saopštenju ružičastih.


Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Televizijske odluke   Sat 1 Dec 2012 - 2:44

Od ponedeljka 3.12.2012 Zone romantica postaje CBS DRAMA
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Televizijske odluke   

Back to top Go down
 

Televizijske odluke

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Ostale teme :: Televizija :: Specijal: Televizije u Srbiji-