REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Sadržaj epizoda

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Sadržaj epizoda   Tue 31 Jul 2012 - 19:15

Ovde možete naći sadržaj epizoda serije ''Ljubav bez granica''.
Svakog radnog dana u 17:50 na OBN.
Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   Tue 31 Jul 2012 - 19:16

Srijeda, 01.08.2012., 66/125

Vidjevši Andrésa u donjem rublju, Julio kaže Ceciliji i Gasparu da su otpušteni i da odvedu sa sobom i svog prijatelja. Andrés odgovori da nije došao kao prijatelj, nego kao kupac te da će kupiti veću količinu odjeće. Eva preda Diegu dokumente koji dokazuju da je Mauricio kriminalac. Kaže mu da to još nisu svi dokazi i da ga još ne može prijaviti, ali da će Iván nabaviti sve ostalo. Zauzvrat samo želi da nastavi raditi za nju i da pleše s njome. Emilia kaže Azul da mora razgovarati s Diegom i izgladiti stvari. Međutim ona ga zatekne kako pleše s Evom i Emilia joj kaže da je njezin tata imao pravo kad joj je rekao da se makne od Diega. Azul joj odgovori da je, kada ga je zatekla s Evom, i sama shvatila da Diego nije za nju.
Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   Wed 1 Aug 2012 - 18:13

67. epizoda

Adrijana svjedoči intimnosti između Tonija i Lee, ali se pravi da je povjerovala njihovom nespretnom objašnjenju. Nakon tuluma u kafiću, Sara zajedno s Jakovom, Zvonom i dvjema prijateljicama slavi upis na plaži. Sara i Zvone dobro se zabavljaju i sve su prisniji. U isto vrijeme, Ines odbija Markovu pomoć oko papirologije za pokretanje firme, Suzana i Mila se dobro slažu na večeri kod Matošića, dok se Milivoj i Ana osjećaju isključen iz njihovih razgovora o poslu.
Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   Sun 12 Aug 2012 - 22:50

74. epizoda

Alfredo kaže Arnaldu i Azul da mu je liječnik rekao da Inésin oporavak neće biti lak. Kaže da je razgovarao s Emilijom i da, iako joj to teško pada, razumije da mu je dužnost biti uz Inés. Arnaldo mu odgovori da sumnja da razumije nakon što je predložila da je skinu s aparata. Inés kaže Azul da dobro razmisli prije nego što se uda za čovjeka kojeg ne voli. Kaže joj da uzme za primjer brak svojih roditelja, koji se raspao jer se nisu dovoljno voljeli. Arnaldo kaže tati da mu je Julio dao ček da plati dio troškova liječenja tete Inés. Alfredo mu odgovori da neće uzeti ni novčića od nekoga koga ne smatra dijelom svoje obitelji. Mauricio ode u Juliov butik platiti Azulinu vjenčanicu, a Diego mu kaže da će se osobno pobrinuti da mu Azul nikad ne bude žena. Silvana prekine s Flaviom i on se odluči vratiti na Kubu. Iván kaže Evi da je mislio da će Boris odustati od odluke da je ubije s obzirom na to da joj je otac. Eva odgovori da je Boris u stanju ubiti bilo koga, pa i svoju kćer. Azul proba vjenčanicu, Mauricio je poljubi. Diego se rastuži kada to vidi, a Silvana ga pokuša utješiti.
Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   Mon 3 Sep 2012 - 1:55

88. epizoda

Arnaldo optuži Ceciliju da ga je zavela i zahtijeva da se sjeti što se dogodilo. Cecilia odgovori da se ne sjeća, ali uvjerena je da ga nije silovala. Julio traži od Arnalda da mu kaže gdje je i s kim proveo noć, a Arnaldo mu govorio da je ostao kod tate. Inés kaže Alfredu da je Arnaldo prevario Julija sa ženom. Alfredo je sretan zbog toga i zamoli je da sazna ime te žene. Azul kaže Diegu da je Caty našla Pacovu osobnu iskzanicu u vrtu kuće u Cocoyocu. Kaže mu i da su i ona i Cecilia našle Leonardinu putovnicu pa sumnjaju da nije otišla na put kao što kažu Mauricio i Andrés. Da stvar bude bolja, Caty o nesreći u kojoj je izgubila majku iznosi detalje na temelju kojih zaključuje da je nesreća bila namjerno izazvana. Diego joj kaže da se ne smije vratiti Mauriciju jer je vrlo opasan te da moraju naći drugi način da dođu do dokaza kojima bi ga uništili.
Back to top Go down
View user profile
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 18883
Lokacija : Mexico

PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   Wed 17 Oct 2012 - 1:35

Epizoda 120.

Ljiljana (Azul) plačući kaže Luisu Felipeu kako zna da je u prošlosti nitko nije volio i da je svima laknulo kad je umrla te da se želi udati za njega i osnovati obitelj. Dvolična Silvana kaže Diegu da je odlučila da se neće udati za njega, ali da je, vidjevši djecu kako se igraju, shvatila da trebaju roditelje koji žive zajedno te da zato prihvaća njegovu prosidbu i moli ga da javno objave svoju svadbu. Gustavo traži oprost od Lidije te se vjenčaju. Diego kaže Azulinoj obitelji da će se oženiti Silvanom jer ona nosi njegovo dijete. Alfredo i Cecilia kažu da mu žele sve najbolje, ali da neće doći na vjenčanje. Ljiljana odbija reći Luisu Felipeu tko je njezin muž. On želi pravno riješiti njezinu situaciju, kaže joj da će je uvijek štititi i da mu nije važna njezina prošlost, ali da je najbolje da ode ako ne želi ispuniti svoje obećanje. Luis Felipe kaže mami da će učiniti sve kako Ljiljana želi i da će se ona možda predomisliti nakon djetetova rođenja i pristati na suočavanje s mužem. Mario moli Luisa Felipea i njegovu majku za pomoć u uređenju stola da bi dao Ceciliji zaručnički prsten. Cecilia se šokira vidjevši Azul.

Epizoda 121.

Cecilia u suzama kaže Azul da je ona njezina najbolja prijateljica i da će odvesti njezinoj obitelji jer njezina veza s Luis Felipeom nema smisla. Azul joj odgovori da je ne poznaje i, ako su zaista bile prijateljice, da zaboravi da ju je vidjela jer ne želi znati ništa o svojoj prošlosti. Cecilia kaže Luisu Felipeu da je njegova djevojka kći doktora Alfreda Toscana, žena Diega Morána i Catyna mama te da su svi vjerovali da je mrtva osim Diega. Luis Felipe joj kaže da Ljiljana ili Azul zna sve o svojoj prošlosti i da se ne želi vratiti te da će započeti novi život s njime. Bijesna Cecilia pljusne Silvanu. Kaže joj da je vidjela kako Diego pati, a svejedno mu je skrivala da je njegova žena živa da bi je maknula s puta. Silvana kaže da nije rekla ništa Diegu jer ne želi da on pati kad sazna da je Azul zaljubljena u drugoga. Lukava Silvana preda Diegu Azulinu bilježnica i vodi ga k Azul.

Epizoda 122.

Diego kaže Ceciliji i svojoj majci da je Azul sada sretna kao Ljiljana i da će je pustiti. Clemencia kaže Silvani kako se boji da će njezin unuk imati majku bez morala i vrijednosti. Don Chucho kaže Gloriji da zna da je otišla u Guadalajaru kako bi poduprla Silvanu u njezinoj podlosti i skrivanju Azul. Diego kaže mami da će se oženiti Silvanom zbog djeteta koje čeka i da će Azul živjeti s ocem svoga djeteta. Azul napokon sretne svog oca, Arnalda, Julija i Ceciliju. Kaže im da je očajna jer se ničega ne sjeća. Oni joj kažu da joj je Silvana lagala cijelo vrijeme, da je uvijek bila voljena. Manuel pita Silvanu što će učiniti kad Diego sazna da nije trudna. Ona mu odgovori da joj mora pomoći da odglumi da je izgubila dijete te da će ih ta bol možda zbližiti. Gloria kaže Ceciliji da Silvana nije trudna. Cecilia kaže Azul da u ime ljubavi koju je osjećala prema Diegu treba spriječiti da se on oženi Silvanom. Azul joj odgovori da sada voli Luisa Felipea. Na oltaru Gloria kaže Diegu da je čula kako se Silvana dogovara sa svojim ocem da ga prevare i uvjere da je izgubila dijete koje ne postoji jer Silvana nikada nije bila trudna.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Sadržaj epizoda   

Back to top Go down
 

Sadržaj epizoda

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Meksičke telenovele :: Starije telenovele :: Telenovele koje su emitovane kod nas :: Amar sin limites / Ljubav bez granica-