REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Reba / Riba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 16321

PostSubject: Reba / Riba   Tue 14 Aug 2012 - 10:08„Riba“ (engl. Reba) je američka TV serija u kojoj glavnu ulogu tumači pevačica kantri muzike Riba Makentajer. Autorka serije je Alison M. Gibson (engl. Allison M. Gibson), a ova komedija situacije govori o životu samohrane majke Ribe Hart (engl. Reba Hart) i njenom odnosu sa decom, zetom, bivšim mužem i njegovom sadašnjom suprugom.

Radnja serije se odvija u Hjustonu, u Teksas, u SAD. Glavni lik serije je Riba Hart, samohrana majka troje dece, koju je bivši muž Brok Hart (engl. Brock Hart) ostavio kako bi se oženio mladom i luckastom Barbrom Džin (engl. Barbra Jean), sa kojom je imao avanturu. Ironično, iako Riba Barbru Džin smatra svojim neprijateljem, Barbra Džin Ribu vidi kao svog najboljeg (i jedinog) prijatelja. Kako se radnja serije razvija, Riba polako i na svoju žalost shvata da joj se, uprkos svim naporima da je mrzi, Barbra Džin dopada i da je smatra prijateljem.
Na početku serije, Ribina ćerka, učenica četvrtog razreda srednje škole, Šajen Hart (engl. Cheyenne Hart) ostaje trudna i udaje se za oca svog nerođenog deteta — Vana Montgomerija (engl. Van Montgomery), igrača američkog fudbala, koji je takođe učenik četvrtog razreda srednje škole. Nakon što su ga roditelji izbacili iz kuće zbog toga što je rešio da živi sa Šajen, on se useljava u Ribinu kuću i vremenom počinje da je gleda kao majku. Od pete sezone serije, Riba i Van postaju partneri u trgovini nekretninama.
Ribino i Brokovo drugo dvoje dece su Kira (engl. Kyra), inteligentna i buntovna tinejdžerka sa Ribinom sarkastičnom crtom i Džejk (engl. Jake), mali dečak koji pokušava da gleda svoja posla okružen problemima svoje porodice.

ULOGE:
Reba McEntire - Reba Nell McKinney Hart
Christopher Rich - Brock Enroll Hart
Joanna García - Cheyenne Hart Montgomery
Steve Howey - Van Montgomery
Scarlett Pomers - Kyra Eleanor Hart
Mitch Holleman - Jacob "Jake" Mitchell Hart
Melissa Peterman - Barbra Jean Booker Hart
Back to top Go down
View user profile
 

Reba / Riba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-