REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Moderna porodica(Modern Family)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
avatar

Broj postova : 3557

PostSubject: Moderna porodica(Modern Family)   Thu 25 Apr 2013 - 2:47

Moderna porodica

Produkcija: ABC
Uloge: Ed O’Nil, Sofija Vergara, Džesi Tajler Ferguson, Džuli Bouen,Taj Barel...
Sinopsis: Džej ima odraslu decu, unuke i prelepu mladu ženu koja ima svog sina od 11 godina– i svi zajedno moraju da premoste generacijske, kulturološke i socijalne razlike.
Današnje američke porodice se mogu naći u svim oblicima i veličinama. Uobičajeni šablon muškarac + žena + 2,5 deteta je stvar prošlosti što postaje odmah očigledno u polučasovnoj komediji, „Moderna porodica“ koja pruža iskren i često urnebesan osvrt na sastav i složenost porodičnog života u novom milenijumu.
Uzmite, na primer, Fila i Kler, roditelje koji žele da imaju otvoren, zdrav i iskren odnos sa svoje troje dece. To nije uvek lako,naročito ako vam je kćer tinejdžerka koja odrasta prebrzo, ako je srednja kćer previše pametna za svoje dobro i ako niko ne može da kontroliše najmlađeg sina. Povrh svega toga, Fil želi da bude „kul tata“, dok Kler daje sve od sebe da održi sve na okupu, odlučna da ne dozvoli da joj deca imaju buntovno detinjstvo kakvo je ona imala.
A tu je i Džej, pravi tip, koji ima krizu srednjih godina. Džej je za sebe našao mnogo mlađu ženu, Gloriju, koja je postala centar njegovog sveta. Ona je strasna i zavodljiva razvedena koja ima 11-ogodišnjeg sina, Manija. Već pokazujući interesovanje za devojčice i beznadežno romantičan, Mani je strastven kao i njegova mama i provodi svoje vreme u sanjarenju i pisanju poezije. Njegovom novom očuhu nije baš toliko prijatno sa svim tim„osetljivim“ stvarima, pa bi voleo da Mani malo očvrsne. Ali to je samo jedan od izazova pred Džejem. Najveći izazov je to što ga ljudi često smatraju Glorijinim tatom, a ne mužem.
Najzad, tu su i Mičel i njegov partner Kameron. Upravo su digli vezu na viši nivo i usvojili dete iz Vijetnama. Kameron je divna osoba, iako malo sklona dramatizovanju, dok je Mičel ozbiljniji u toj vezi. Ipak, uravnotežuju jedan drugoga i veoma su brižni očevi.
Život, izgleda, nije ni uredan, ni politički korektan, a još manje predvidljiv. Za ove tri porodice, to jest za jednu... Jednu veliku porodicu, sa Džejem kao pater familijasom i Kler i Mičelom kao njegovom odraslom decom. Ipak, baš takva iznenađenja čine zanimljivim ovaj osvrt na ponekad topli, a nekad izopačeni zagrljaj savremene porodice
Back to top Go down
View user profile
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
avatar

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Moderna porodica(Modern Family)   Thu 25 Apr 2013 - 2:49

Gledam na Fox-u od prve epizode.Sjajni su.
Back to top Go down
View user profile
 

Moderna porodica(Modern Family)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-