REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Zaplet na RTV

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


20140201
PostZaplet na RTV

Od 5.02.2014. na RTV radnim danima u 23.00 francuska krimi serija ,,Zaplet.


Naslov: Engrenages
Žanr: krimi, drama, misterija
Režija: Žan-Mark Brondolo (Jean-Marc Brondolo), Manuel Bursinjak (Manuel Boursinhac), Filip Tribua (Philippe Triboit), Paskal Šomej (Pascal Chaumeil), Žil Banije (Gilles Bannier), Viržini Sovur (Virginie Sauveur), Felip Veno (Philippe Venault)
Godina proizvodnje: od 2005.
Glavne uloge: Karolin Prust (Caroline Proust), Gregori Fitusi (Grégory Fitoussi), Felip Diklo (Philippe Duclos), Fred Bijankoni (Fred Bianconi), Tijeri Godar (Thierry Godard), Odri Flero (Audrey Fleurot)
Zemlje proizvodnje: Francuska
Broj epizoda: 40 (4 sezone)Serija „Zaplet“ nudi najgroznije, najprljavije, najmanje romantične slike Pariza, koje možete da zamislite, posebno u prvoj sezoni. Sunce nikada ne sija, sve je polomljeno ili prljavo; ili i jedno i drugo. Niko nikada nije ljubazan prema drugima. U suštini prikazuje jednu preterano pesimističnu sliku pariske stvarnosti.

Prva epizoda prve sezone počinje pruzorom raskomadanog tela žene bačenog na smetlište. U procesu otkrivanja njenog identiteta i prošlosti rade različiti elementi francuskog sudskog sistema, pokušavajući da otkriju šta se sa njom desilo. Međutim, kroz istragu postaje sve jasnije da se njena priča povezuje sa mrežom korupcije koja seže sve do onih koji pokušavaju da otkriju istinu.

U drugoj sezoni se vidi promena, gubi se morbidni ton prve sezone i gledaoci pred sobom imaju napet, višeslojan zaplet o usponu i padu jedne bande narko-dilera. Tu, takođe, do izražaja dolazi kvalitet sporednih likova.

Vidimo jedan svet međunarodne trgovine ljudima, dvostrukih života, špijuna i doušnika, dilera oružjem. Drsko hrabar plan da se udari u samo srce te zločinačke mreže povlači sa sobom rizik da i najmanja omaška rezultira smrću.

U trećoj sezoni vidimo priču o serijskom ubici, gde je vreme najveći neprijatelj policajcima koji pokušavaju da ga uhvate. U jednom kvartu Pariza nestaju žene veoma slične fizički, a istraga ne ide najbolje, detektivi prave greške, sve je veći broj članaka u novinama o ’Kasapinu la Vileta’...

U međuvremenu, u palati pravde, iz jednog sasvim naivnog slučaja na površinu izlazi skandal o mitu. Radi se na tome da se spreči da skandal ne postane politički...

U četvrtoj sezoni kroz priču na videlo izlazi namera jedne grupe ekstremista da izazovu rat protiv pariske žandrmerije, da bi sproveli opasnu operaciju trgovine oružjem. Policija i advokati se okreću jedni protiv drugih unutar pravnog sistema. Čovek optužen za silovanje je oslobođen, zbog uverenja da je žrtva nekakve nameštaljke, a jedna žrtva silovanja izvršava samoubistvo, upravo zbog toga...Serija „Zaplet“ dobila je izuzetno dobre kritike, čak ju porede sa danskom serijom „Elitna jedinica“, koju su gledaoci mogli da prate na RTV-u. Drama, misterija, napeta priča, za prave ljubitelje kriminalističkih serija.
Back to top Go down
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Zaplet na RTV :: Comments

No Comment.
 

Zaplet na RTV

Back to top 

Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: O Forumu :: Novosti iz telenovela i serija-
Jump to: