REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Put za Ejvonli-RTV

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


20140218
PostPut za Ejvonli-RTV

Od 20.02.2014 radnim danima u 20.00 na RTV kultna kanadska serija Road to Avonlea.


Naslov: Road to Avonlea
Žanr: porodičnia serija
Režija: Kevin Salivan (Kevin Sullivan)
Glavne uloge: Sara Poli (Sarah Polley), Džeki Barouz (Jackie Burroughs), Lali Kado (Lally Cadeau), Sedrik Smit (Cedric Smith), Gema Zampronja (Gema Zamprogna), Zahari Benet (Zachary Bennett), Mag Rufman (Mag Ruffman)
Godina proizvodnje: 1990 – 1996.
Zemlje proizvodnje: KanadaPorodica King već generacijama živi u maloj zemljoradničkoj zajednici Ejvonli, na ostrvu Princ Edvard, u Kanadi. Tokom ranih 1900-tih, najstarija od petovo braće i sestara porodice King, Heti, nadgleda sve što se dešava u porodici i stara se da sve teče u skladu sa njenim visokim i krutim standardima.

Najstariji brat, Alek, i njegova porodica vode farmu Kingovih. Najmlađa sestra Olivija, koju svi u poorodici još uvek tretiraju kao bebu, uprkos činjenici da je odrasla žena, je treća od braće i sestara koji žive u Ejvonli.

Dvoje pridošlica, članove šire porodice King, pojavljuju se iznenada i ostaju da žive na porodičnom imanju. To su Endru Kind, sin trećeg brata, Rodžera, koji putuje po svetu kao renomirani geolog. Druga osoba je Sara Stenli, kćer Rut, četvrte sestre koja je umrla, a koja je bila porodični buntovnik. Pre Sarinog dolaska na porodično imanje, Stenlijevi nisu održavali odnose sa Kinogvima u Ejvonli. Saru je otac, Bler Stenli, poslao kod familije, da bi je zaštitio od potencijalnog skandala koji preti njegovom biznisu u Montrealu.

Sara mora mnogo da se prilagođava da bi se navikla na mnogo grublji život u Ejvonliju, bez oca, od onog je vodila u Montrealu...
Back to top Go down
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Put za Ejvonli-RTV :: Comments

No Comment.
 

Put za Ejvonli-RTV

Back to top 

Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: O Forumu :: Novosti iz telenovela i serija-
Jump to: