REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Nikolaj og Julie

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Nikolaj og Julie   Wed 11 Jun 2014 - 13:28

'Nikolaj i Julie' je romantična drama o vezama, samačkom životu i prijateljstvu. Serija je to o neobičnim putovima ljubavi, o srušenim snovima i nadama, ali i novim nadama i ostvarenim snovima. Tema ove serije je jedna velika ljubav i bliska prijateljstva. Ovo je ljubavna priča za cijelu obitelj jer obrađuje događaje koje smo svi u životu doživjeli ili ćemo tek doživjeti.
Kada su se Nikolaj i Julie upoznali, oboje su odmah shvatili da su sreli ljubav svog života. Zaljubili su se i dalje se sve događalo brzo - vjenčanje, kuća iz snova, divno dijete i sve što je potrebno za sretan život. No zatim dolaze problemi - treba održavati ljubav i romantiku uza sve dnevne obveze: odlazak u kupnju, kuhanje, brigu za dijete... Usto, Nikolaj i Julie imaju vrlo zahtjevne poslove koji im pružaju priliku za napredak u karijeri, što oboje žarko žele. Nikolaj i Julie ubrzo shvaćaju da život nije onakav kakav su očekivali.
Nikolaj i Julie okruženi su bliskim prijateljima. Svi su oni međusobno povezani na više načina te utječu jedni drugima na živote. Nikolaj, Frank i Philip stari su prijatelji još od školskih dana. Frank je prije nekoliko godina upoznao Karinu, s kojom se vjenčao i ima dva sinčića. Jedna od Karininih najboljih prijateljica je Julie, koju Nikolaj upoznaje preko Karine.
Nikolaj, Frank i Philip vlasnici su malene marketinške agencije, a podjela posla je jasna: Philip je, na papiru, šef i njegov je zadatak privlačenje klijenata; Frank drži pod kontrolom uvijek nestabilne financije, a Nikolaj je zadužen za kreativni rad. Agenciju su pokrenuli jer se Nikolaj nadao osobnoj i kreativnoj slobodi, Philip je vidio priliku za prestiž i dobru zaradu, a uspjeli su nagovoriti i Franka da im se pridruži.
Julie je nedavno dobila posao pravnice u staroj, uglednoj i vrlo tradicionalnoj odvjetničkoj tvrtci. Karina ondje radi kao tajnica i uvijek je glas razuma kada zavlada kaos - bilo na poslu ili kod kuće. U Julienu životu vrlo je važna njezina mlađa sestra Søs, koja je pomalo naivna i voli uživati u životu. Søs je uvjerena kako je čeka uspješna glumačka karijera, no dok čeka veliku ulogu koja će je lansirati među zvijezde mora raditi razne poslove da bi mogla plaćati režije. Tako dospije na posao tajnice u Nikolajevu marketinšku agenciju.

Radnja nove danske serije vrti se oko života šestero prijatelja te kako beznadnih tako i smiješnih situacija u kojima se nalaze.

Uloge:  Peter Mygind (Nikolaj), Sofie Grabol (Julie), Dejan Čukić (Philip), Sofie Stougaard (Karina), Jesper Asholt (Frank), Therese Glahn (Sos)
Scenarij:  Michael W. Horsten, Adam Price, Ina Bruhn, Ida Maria Rydén, Per Daumiller, Carsten Rudolf, Michael Krefeld i drugi.
Redatelji:  Peter Schroder, Martin Schmidt, Henrik Ruben Genz, Michael W. Horsten, Birger Larsen, Kristoffer Nyholm, Lars Kaalund, Charlotte Sachs Bostrup.


Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Nikolaj og Julie   Wed 11 Jun 2014 - 13:29

Od ponedeljka 16.06.2014. na HRT od ponedeljka do četvrtka oko 22.00 emitovaće se danska serija Nikolaj og Julie. Serija ima 22. epizode.
Back to top Go down
 

Nikolaj og Julie

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Druge telenovele i serije-