REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Hasta el fin del Mundo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Micika12
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
avatar

Broj postova : 34
Godina : 18
Lokacija : Sa Svima u srcu!

PostSubject: Hasta el fin del Mundo   Mon 22 Dec 2014 - 23:44

SINOPSIS:
Hose Luis amaterski vozi trkačke automobile, sreća mu nije naklonjena, a igrom sudbine ostaje bez posla, pa je prinuđen da se zaposli kao lični šofer Sofije Bandi. Ona je vlasnica fabrike slatkiša, koja se svim snagama bori da preduzeće spasi od bankrota. Ni ne sumnja da joj verenik Patrisio radi iza leđa kako bi srušio njeno slatko carstvo, te da ne može da veruje ni najboljoj prijateljici Silvani. Susret Sofije i Hose Luisa biće sudar dva sveta, koji će stvoriti veliku ljubav. Njih dvoje neće samo morati da se bore protiv predrasuda, već će morati da se suoče da sa dobro čuvanom tajnom o Sofijinom poreklu, ali i stanu na kraj Patrisiovim spletkama. Sa druge strane, Sofijina mlađa sestra Aleksa pronaći će ljubav u Luisovom najboljem prijatelju Armandu. Njih dvojica su oduvek imali iste snove i delili iste strasti, od kojih neće odustati čak ni kada se čini da više ničemu ne mogu da se nadaju. Nakon što na mehaničarsku radionicu u kojoj su radili bude stavljen katanac, Armando će, sledeći primer svog prijatelja, postati šofer Alekse Bandi, ni ne sluteći da će to ugroziti njegov odnos sa suprugom Irmom, ali i odnos koji ima sa sinom Nandom.
Tu je i najmlađa sestra Bandi - Danijela, buntovnica koja se zaljubljuje u Lukasa, unuka porodične kuvarice. On je harizmatičan mladić koji joj nudi avanturu i adrenalin, ali sa tim dolaze i problemi u koje se njih dvoje neprestano uvaljuju. Na putu njihovoj vezi stoji i Luisova sestra Marisol, koja je spremna na sve ne bi li simpatičnog mladića zadržala kraj sebe. Najzad, priča prati i majku triju sestara - gospođu Gretu, koja će biti prinuđena da otkrije najstrože čuvanu tajnu - otac njene kćerke Sofije je Pako, vlasnik prodavnice slatkiša koji je Hose Luisu i Armandu bio poput oca. Kada se on vrati u njen život uzdrmaće sav njen savršeni svet, a Marisolina i Hose Luisova majka Gvadalupe, biće joj jedina prepreka na putu do Pakove ljubavi.
ULOGE:
Marjorie de Sousa - Sofía Ripoll Bandy
Pedro Fernández - Jose Luis Ramirez "Chava"/Salvador Cruz
Claudia Álvarez - Alexa Ripoll Bandy
Diego Olivera - Armando Romero
Mariana Seoane - Silvana Blanco
Julian Gil - Patricio Iturbide
Jade Fraser - Daniela Ripoll Bandy
Miguel Martínez - Lucas Cavazos
Eddy Vilard - Olivero Peralta
Ximena Herrera - Aracely Fernández
Roberto Palazuelos - Mauro Renzi...
Back to top Go down
View user profile
 

Hasta el fin del Mundo

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Meksičke telenovele-