REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 La sombra del Pasado

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Micika12
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
avatar

Broj postova : 34
Godina : 18
Lokacija : Sa Svima u srcu!

PostSubject: La sombra del Pasado   Tue 23 Dec 2014 - 0:58

LA SOMBRA DEL PASADO
- SENKA PROŠLOSTI -

SINOPSIS:
U malom selu Santa Lusija žive dve veoma različite porodice, koje će biti uvučene u vrtlog strasti, bola i osvete. S jedne strane, tu je Severijano Mendosa sa svojom suprugom Kandelom Santanom. Oni su bogati i moćni ljudi, koji žive na hacijendi „Las Animas“ sa svojim sinom Krisstobalom. Sa druge strane, tu su Roberta i Rajmundo Alkoser i njihova ćerka Aldonsa. Ipak, ova porodica ne živi okružena luksuzom, što frustrira Robertu - ona nikako ne može da prevaziđe kompleks niže vrednosti, koji je prati kao senka. Ono što niko ne zna jeste da se Roberta u tajnosti viđa sa Severijanom. Ipak, Rajmundo ih hvata na delu, a Severijano puca u njega, plašeći se da će njegova afera biti javno razotkrivena. Međutim, Rajmundo takođe ozbiljno povređuje Severijana. Uplašena Roberta puca u supruga i ubija ga. Uz pomoć svog ljubavnika, okreće stvari tako da ispada da je Rajmundo stradao u nesreći.
Nedugo potom, Roberta saznaje da je u drugom stanju, ali Severijano joj na prevaru otima tek rođenu bebu, govoreći joj da je novorođenče mrtvo. Od tog trenutka, Roberta postaje simbol zlobe i ekstravagancije, potpuno se predajući porocima i ostavljajući ćerku Aldonsu na staranje svojoj sestri Adelini. Vreme prolazi i Aldonsa izrasta u prelepu devojku. Međutim, majčini ispadi učinili su da selo gleda na Aldonsu sa prezirom, poistovećujući je sa Robertom. Sa druge strane, Kristobal se vraća u Santa Lusiju nakon višegodišnjeg odsustva - roditelji su ga poslali na školavanje van rodnog mesta.
Mada se već pri prvom susretu Aldonse i Kristobala rađaju emocije koje je teško ignorisati, ona se svim silama trudi da ga izbegne. Ipak, on je ubeđuje da razmirice i razlike između njihovih porodica ne bi trebalo da se prenose na njih i naglašava da bi voleo da budu prijatelji. Aldonsa shvata da je on u pravu i prihvata ruku prijateljstva, koje će brzo prerasti u iskrenu ljubav.
Međutim, Kristobalova majka Kandela ne odobrava tu vezu - oduvek je mrzela sve što ima veze sa Robertom i traži od Severijana da smisli način kako da otera Aldonsu iz sela. On potom siluje devojku, koja je nakon toga prinuđena da sa majkom i tetkom napusti selo, ne otkrivajući nikome, čak ni Kristobalu, razloge za to.
Nakon nekoliko godina, Roberta umire i Aldonsa se vraća u selo noseći urnu sa majčinim pepelom. U međuvremenu, razočarani Kristobal verio se sa Valerijom. Međutim, kada ponovo ugleda Aldonsu spreman je da se bori za njenu ljubav, što ga navodi na raskid sa devojkom.
Ipak, Aldonsin i Kristobalov put ka sreći neće biti posut ružinim laticama - nad njih se nadvila senka iz prošlosti njihovih roditelja, koja i nakon toliko godina seje bol i izaziva tragedije. Na putu ka iskrenoj ljubavi staće zloba, mržnja, hirovi i ambicija koji će učiniti sve da rastave dvoje mladih, koji potiču iz zaraćenih porodica.

ULOGE:
Mišel Renaud...Aldonsa Alkoser
Pablo Lajle...Kristobal Mendosa
Telma Madrigal...Valerija
Susana Gonzales...Roberta de Alkoser
Orasio Pančeri...Severijano
Alfredo Adame...sveštenik Heronimo
Alehandra Baros...Kandela Mendosa
Sintija Klitbo...Prudensija
Back to top Go down
View user profile
 

La sombra del Pasado

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Meksičke telenovele-