REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 2:18

Ovde cu postaviti sinopis svih epizoda Dona Barbare, posto nisam uspela da nadjem videe.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 2:19

1 Epizoda

Eustaquia kaže Barbari neka se ukrca na brod, jer su okružene zlim ljudima i pijancima. Asdrubal Barbari donosi dar za nagradu što je naučila čitati. Daruje joj guavu i obećava da će joj nešto kupiti čim mu njezin otac plati. Cecilia kaže Joseu da je zaljubljena u Lorenza Barquera, a on je podsjeća da su Barqueroi njihovi neprijatelji i da nikako neće dopustiti njihovu vezu.

2 Epizoda

Santos puca na Jednookoga, no promašuje. Barbara kaže da će Santos biti njezin, jer vrlo nalikuje na Asdrubala. No Juan, Carmelo i Maria Nieves ne vjeruju Santosu. Barbara je ushićena, a Juan Primito iznenađen je što je njegova ljubavnica tako sretna. Toño dolazi po Santosa, kojeg Melesio upoznaje sa svojim unukama.

Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 2:24

3 Epizoda

Carmelo, Juan i Tono od Jacilde su saznali da Santos namjerava prodati Altamiru. Santos ispriča Melesiju o ženi koju je sreo na bunaru, a Melesio mu objasni da je ona dona Barbara. Barbara kaže Eustaquiji da je vidjela Santosa. Santos kaže Melesiju da mu se, nakon što je vidio onu prelijepu ženu, učinilo da vidi još jednu ženu, a Genoveva mu objasni da je to bila njegova rođakinja Marisela.

4 Epizoda

Barbara naređuje da Vodenog Psa bace u rijeku i njime pogoste pirane. Tono se naljuti na Federicu, jer ga je predstavila kao svog zaručnika. Santos razgovara s Mariselom i nagovori je da se okupa.

5 Epizoda

Santos razgovara s Barbarom o granicama njihovih hacijendi. Gringo pokuša silovati Mariselu, no ona uspijeva pobjeći. Juan pokušava smisliti kako prestrašiti Barbarine radnike. Eustaquia savjetuje Barbari kako se odnositi prema Santosu, na što joj Barbara odgovara da je svejedno kako se ona ponaša jer je i on poput svih drugih muškaraca.

6 Epizoda

Santos shvati da William pokušava prisiliti Lorenza da se odrekne roditeljskih prava na Mariselu u njegovu korist te ga udari. Barbara pročita pisma koja je Luisana slala Santosu i, vrlo uzrujana, potrga ih i razbije Luisanin portret.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 2:28

7 Epizoda

Barbara se naljuti kad vidi Mariselu u Altamiri i maltretira je, no dolazi Santos i stane u njezinu obranu. Santos kaže Encarnacion da se povlači i da neće prodati Altamiru. Barbara kaže Balbinu da dočeka Capricho. Balbino zna koliko zlata ona ima, no Melquiades ga iznenadi. Eustaquia kaže Barbari da je ona rekla Juanu Primitu neka joj ne spominje da Marisela živi u Altamiri, na što je ona napadne govoreći da ju je izdala

8 Epizoda

Cecilia dolazi u grad i Antonio je jako iznenađen što je vidi. U općinskom uredu Barbara govori da će se odreći roditeljskih prava na Mariselu, kojoj Eustaquia pomaže pri bijegu. Santos odlazi u kupaonicu, a Lorenzo koristi tu priliku da popije piće.

9 Epizoda

Santos spašava Barbaru od napada tigrice. Cecilia brizne u plač kad shvati koliko je napredovao Lorenzov alkoholizam. Mariselu i radnike u Kući straha i na hacijendi Altamira odvode u zatvor. Barbara dolazi u inspektorov ured i sve ih izvlači iz zatvora, na čemu joj je Santos iznimno zahvalan. Balbino ukrade Santosovu stoku i time iznenadi Barbaru.

10 Epizoda

Barbara dolazi na Santosovu zabavu. Zamoli ga da odu razgovarati nekamo nasamo i predlaže da stoku podijele na jednake dijelove. Sljedeći se dan sastaju kako bi podijelili stoku. Leon koketira s Gervasijom i odvodi je sa zabave u polje s namjerom da spava s njom. Cecilia zamoli Santosa neka bude pažljiv prema Barbari.

11 Epizoda

Orestes pita gdje je Apolinar, njegov otac, no nitko mu ne daje nikakve informacije. Lorenzo pronalazi bocu pića u svojoj sobi. Baš kad je želi popiti, Marisela ga prekida u njegovoj namjeri. Balbino naređuje Onzi da izazove stampedo kako bi spriječio da Santos i Barbara budu zajedno.

12 Epizoda

Marisela i Cecilia se mole Bogu kako Santos ne bi upao u mrežu Barbarinih spletki. Barbara zlostavlja Orestesa pa mu Santos kaže da će ga čekati na ulazu u svoju hacijendu kako bi proveo noć kod njega.

13 Epizoda

U trenutku kad Lorenzo ulazi, Barbara vrijeđa i udara Mariselu, a onda i njega. Santos odlazi u Kuću straha kako bi se suprotstavio Barbari i optužio je da je ubila Apolinara Prieta. Federica prijeti da će se baciti s crkvenog zvonika kako bi prisilila Antonija na brak. Govori Ceciliji kako joj je Antonio obećao da će se oženiti njome, a poslije ju je ostavio.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 2:33

14 Epizoda

Santos dolazi na mjesto gdje Barbara iskopava Apolinarovo tijelo i nudi joj pomoć. Pronalaze lubanju konja. Djevojke i Cecilia kupaju Mariselu koja jepreviše popila. Toño Malasiju objašnjava situaciju s Federicom, a Barbara šalje Melquiadesa u San Juan da odnese neke Apolinarove osobne stvari madam Carmeli Gomez. Santos priznaje Toñu što osjeća prema Barbari. Carmelo moli Santosa da ulovi Bjelonogoga, no Barbara odlučuje to učiniti sama.

]b]15 Epizoda[/b]

Santos udara Balbina, jer je govorio loše o Barbari. Toño kaže Mariseli da je zaljubljen u Ceciliju. Također ponudi Ceciliji da će joj pomoći sa školom, na što mu ona vrlo osorno odgovara.Barbari je drago što je Santos ljubomoran. Budi se sretna govoreći da je savršen dan za osvajanje Santosa.Santos napokon pripitomi Bjelonogoga.

16 Epizoda

Barbara dovodi Santosa, koji je teško ozlijeđen, u Kuću straha. Leon i jedna od djevojaka zbliže se i spavaju zajedno. Ona mu kaže da je opasno dostavljati više boca u Altamiru, jer je Cecilia to počela primjećivati. Barbara naređuje Leonu neka ode u grad po liječnika. Toño i radnici nailaze na lokvu krvi i komad tkanine. Liječnik upravo porađa neku ženu, no Leon mu prijeti da će ga ubiti ne pođe li odmah s njim u Kuću straha. Cecilia odlučuje poći u potragu za Santosom zajedno s nadzornikom i radnicima na hacijendi Kuća straha. Marisela također odlučuje otići u Kuću straha kako bi potražila Santosa.

17 Epizoda

Cecilia čuje kako Barbara govori Santosu da ga voli. Luisana je vrlo povrijeđena što ju je Santos ostavio. Razgovara sa svojim rođakom Borisom i moli ga da ide s njom u Altamiru. Santos se budi. Dok liječnik govori Josefini da je Santosovo stanje vrlo ozbiljno, on sanja svoju majku, Mariselu, Luisanu, Barbaru i svoju tetu. Boris kaže Luisani da se Santos možda zaljubio u drugu ženu, na što se ona nasmije. Barbara i Cecilia raspravljaju. Radnici pitaju Ceciliju mogu li odvesti Santosa, no ona je protiv toga i tvrdi da će mu u Kući straha biti dobro.

18 Epizoda

Čitav grad dolazi u Altamiru kako bi molili za Santosa i Marisela im kaže gdje se nalazi. Barbara kaže Santosu kako je njezina namjera da je on zavoli. Balbino je pijan i uzima Melquiadesa da mu se pridruži u opijanju s nekim djevojkama. Boris kaže Luisani da će, čim dobije pilotsku dozvolu, otići u Altamiru jednomotornim zrakoplovom, na što mu ona odgovara da nema vremena čekati. Barbara s Eustaquijom razgovara o osjećajima koje gaji prema Santosu, a on je sluša. Poljube se i odu u Barbarinu sobu. Luisana pita oca može li dobiti mali avion, no on odbija. Sugrađani dolaze u Kuću straha u molitvi. Barbara odluči organizirati zabavu na hacijendi.

19 Epizoda

Barbara je loše raspoložena zbog Santosa pa se iskaljuje na Eustaquiji. Tony posuđuje Luisani mali zrakoplov kako bi mogla posjetiti Santosa, no prilično je siguran da će se vratiti. Lorenzo se ispričava Ceciliji. Ona ugleda Antonija i uzruja se. Eustaquia moli Santosa da ne povrijedi Barbaru. Josefa pokušava popraviti odnos s Mojiquitom, no ne želi je prisiljavati. Pernalete kaže Mojiquiti da ne treba vjerovati što govori Barbara jer Josefa i on nisu ljubavnici.

20 Epizoda

Santos kaže Barbari da mora otići jer joj još ne vjeruje. Balbino i Vještac sreću Juliana Barreta, jednog od muškaraca koji su silovali Barbaru. Balbino kaže Julianu da zna tko ga je opljačkao i šalje ga u Kuću straha. Antonio poziva Ceciliju da pođe s njim u San Fernando gdje mora nešto kupiti. Ona prihvaća poziv, no predlaže da uzmu sa sobom i Mariselu, na što se ona ushiti.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 3:50

21 epizoda

Marisela, Antonio i Cecilija stižu u San Fernando. Balbino kaže Barbari da je sreo Juliana Barretu. Dona mu ne vjeruje dok joj to ne potvrdi Melquiades. Federica dođe u Santosovu kuću i traži Antonija, a ondje joj kažu da je otišao s Cecilijom pa Federica počne govoriti loše o njoj. Casilda i Lorenzo žurno je izbace iz kuće. Radnici upozore Santosa da je najbolje da se Barbara i Luisana ne upoznaju.

22 epizoda

Luisana primijeti da Santos izlazi i pita ga kamo ide. Dolazi Barbara i kaže joj da je ona njegova žena. Cecilia i Toño se poljube. Cecilia požali zbog poljupca i ošamari Toñu. Gonzalo izađe s Toñom na piće. Barbara i Luisana se posvađaju. Santos ih pokuša smiriti, no sveže Barbaru i odvede je na njezino imanje. Toño je zbunjen zbog načina na koji je Cecilia reagirala i napije se. Orestes dolazi u Carmeninu kuću pitati za svog oca. Lorenzo ispriča Luisani i Borisu priču o žderačici muškaraca

23 epizoda

Luisana je vrlo bezobrazna prema Barbari i Barbara je udari i baci u blato. Federica plati čovjeku u čamcu da ih brzo preveze u San Fernando, ali Josefa je ta koja to predloži i čovjek pristane. Carmen kaže Orestesu da joj je Barbara platila da laže o Apolinaru. Tono kaže Ceciliji da su zaljubljeni jedno u drugo. Santos dolazi u El Miedo i vidi što se dogodilo ondje. Odlučuje povesti Luisanu sa sobom, ali ne otkriva ono što su mu rekli.

24 epizoda

Barbara želi ubiti Orestesa, ali Melquiades to ne dopušta. Luisana nudi Santosu objašnjenja, ali priznaje da mu je lagala. Antonio prekida vezu s Federicom, ali ona ga posvuda prati. Cecilia i Gonzalo veselo se pozdrave, jer je Gonzalo Santosov prijatelj. Santos zamoli Borisa da odvede Luisanu u grad, no on mu odgovara da je ono što traži nemoguće

25 epizoda

Orestes kaže Barbari da sve što posjeduje pripada njemu, a ona prijeti da će ga ubiti. Cecilia se sastane s Borisom. Tono pokušava izbjeći Federicu. Barbara planira Orestesovo ubojstvo, no mora to učiniti javno, pred drugima. Cecilia se ne pridružuje drugima na večeri, jer je boli glava.

26 epizoda

Cecilia ošamari Tona, jer ju je poljubio. Federica kaže Pernaleteu da ona mora pobijediti na natjecanju. Cecilia odluči prijaviti Mariselu na natjecanje. Santos i Barbara se poljube. Orestes i odvjetnik predaju Barbari sudski poziv. Mojiquita pokušava doznati kako će žiri glasati

27 epizoda

Orestes umire. Lorenzo i Tono se svađaju zbog Cecilije. Santos vjeruje da je Balbino otrovao Orestesa dok su pili i testira ga, no ništa ne saznaje. Marisela i Luisana raspravljaju. Svi u Altamiri tvrde da je Barbara ubila Orestesa, ali Santos je brani. Eustaquia kaže Barbari da u kući ima duhova. Luisana napada Santosa, ali Marisela ga brani i kaže da on nikad ne bi spavao s Barbarom. Odvjetnik traži Orestesa i saznaje da je umro

28 epizoda

Lorenzo shvati da Gervasia donosi pića i traži je još. Melesio kaže Ceciliji da Antonio napušta mjesto, jer ima srčanih problema. Marisela zaplače kada vidi Santosa i Barbaru na jezeru. Barbara da Ceciliji novac za seosku školu i uvjeri je da će djecu poslati iz El Mieda onamo na poduku te da će joj pomoći kako god može. Lorenzo se napije i maltretira Mariselu. Santos prilazi Mariseli, no ona mu kaže da ne želi da joj se približava.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 3:55

29 epizoda

Marisela vidi kako Santos ljubi Barbaru. Lorenzo kaže Mariseli da izgleda baš kao njezina majka. Santos je iznenađen Mariselinim ponašanjem. Luisana kaže Santosu da ga je Marisela vidjela kako se valja s Barbarom. Lorenzo kaže Gervasiji da mu nastavi donositi boce viskija. Santos pita Mariselu je li ga vidjela s Barbarom. Barbara se razbjesni kad joj Marisela kaže da je odbačena žena, jer je rođena kao žena-vrag. Barbara pokuša upucati Mariselu, no Santos je sprječava.

30 epizoda

Cecilia podučava u maloj seoskoj školi. Luisana i Santos su na jezeru. On želi otići, a Luisana ga pita boji li se da će ih Barbara vidjeti. Antonio potraži Ceciliju u seoskoj školi. Boris kaže radnicima iz Altamire da snima dokumentarac o ljudima ravnice. Marisela posprema Luisaninu sobu i isproba jednu od njezinih haljina. Boris kaže Santosu i ljudima Altamire da će on donijeti obrazovanje, uglađenost, glamur i kulturu u El Progreso. Luisana ismijava Mariselu kad je vidi u haljini.

31 epizoda

Luisana optuži Mariselu da joj je ukrala neke slike i osobne stvari. Antonio dođe kod Federice da joj kaže kako je ne voli i da se neće oženiti njome. Melesio prečuje svađu svojih kćeri s Gervasiom. Eustaquia upozori Barbaru da ne naudi Luisani, jer će joj se to trostruko vratiti. Santos, Luisana i Cecilia odu na projekciju s Mauriceom. Balbino kaže doni za film i ona odluči doći.

32 epizoda

Cecilia i Antonio provedu noć zajedno. Barbara naredi Juanu Primitu da ode do Altamire i dozna što se dogodilo Luisani. Santos pronalazi Luisanu onesviještenu na podu. Marisela pokuca na Cecilijina vrata, a ona joj kaže da se presvlači te da se nađu u Luisaninoj sobi. Maurice se osjeća krivim zbog onog što se događa Luisani. Santos otkrije Antonija na izlasku iz Cecilijine sobe, no Marisela ga uspije opravdati. Antonio traži doktora Ariasa. Doktor se povjeri Antoniju i kaže mu da mu se sviđa Cecilija. Santos ne vjeruje Mariselinim teorijama, jer ne vjeruje u čaranje. Doktor je iznenađen jer je s Luisanom sve u redu. Marisela odluči otići na Strah i poništiti čini koje je Barbara bacila na Luisanu. Nakon što završi s čaranjem, Barbara zatvori vrata i zaključa ih, ne znajući da je Marisela bila u sobi.

33 epizoda

Julian Barreto stiže na Strah. Marisela je zaključana u sobi gdje je Barbara izvodila svoje vještičje rituale. Federica želi biti prijateljica s Antonijom i on pristaje. Genoveva kaže Ceciliji da je Marisela otišla spasiti Luisanu. Marisela u svojoj torbi sačuva Luisaninu sliku koju je pronašla na Strahu. Cecilia kaže Santosu gdje je Marisela. Santos ode onamo raspitati se o njoj. Eustaquia pomaže Mariseli u bijegu. Barbara kaže Santosu da Marisela nije na Strahu, a Eustaquia mu potiho otkrije da je Marisela već otišla. Barbara naredi da se pripremi hrana za Juliana Barretu. Luisana zamoli svećenika da na njoj izvede egzorcizam, no on ne pristane. Marisela stiže s Luisaninom slikom. Marisela ohrabri Luisanu kada joj kaže da zamisli svoje vjenčanje sa Santosom. Barbara naredi svojim ljudima da svežu Julianove udove. Santos kaže Mariseli da je čuo sve što je rekla Luisani te da razmišlja o tome da se oženi njome

34 epizoda

Marisela savjetuje Santosu da se ne oženi Luisanom iz sažaljenja. Barbara baca aligatoru ono što je ostalo od Juliana Barrete. Juan Primito vidi prst s prstenom koji je pripadao Julianu Barreti. Doktor dijagnosticira Luisani zaraznu tropsku bolest. Gervasia otkrije Genovevi da je trudna. Eustaquia zamoli Barbaru da se vrati s njom u džunglu, no ona odbije taj prijedlog. Lorenzo se žali Ceciliji što mu ne posvećuje nimalo vremena. Tono čeka Ceciliju u njezinoj sobi. Marisela kaže Luisani da je zaljubljena u Santosa. Cecilia i Antonio provedu još jednu noć zajedno. Santos kaže Antoniju da se ženi. Santos zaprosi Luisanu, a Antonio Ceciliju.

35 epizoda

Barbara ismijava Luisanu. Marisela pokuša reći Barbari da su se Luisana i Santos zaručili, no Cecilia je prekine. Cecilia pokuša razgovarati s Antonijom, no on je vrlo povrijeđen zbog onog što mu je rekla. Pajarote je uvjeren da je Barbara odgovorna za pronađeno mrtvo tijelo, ona se tada pojavi i naredi im da obavijeste vlasti o mrtvacu. Lorenzo vidi Ceciliju kako plače i pomisli da plače zbog njega. Tono ode u Josefin bar na piće. Juan Primito daruje Mariseli prsten koji je uzeo s prsta Juliana Barrete. Lav ismijava Gervasiju, a Tono ga čuje. Lorenzo zaprosi Ceciliju koja mu prizna da voli Antonija. Tono i Lav se potuku. Josefa predloži Federici da iskoristi priliku i napije Antonija toliko da ga može iskoristiti. Juan Primito vrati se na Strah s vijestima da su se Santos i Luisana zaručili. Santos i Barbara se poljube.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 4:00

36 epizoda

Santos kaže Barbari da je ne voli. Luisana je zla prema Ceciliji što naljuti Mariselu i ona zaprijeti Luisani. Josefa i Federica uzmu Antonijevu odjeću. Maurice vidi Mariselin prsten i kaže joj da ga pokaže Santosu. Santos sveže Barbaru. Federica pokušava probuditi Antonija, no to joj ne uspijeva. Barbara padne i pred sobom spazi zmiju. Eustaquia kaže radnicima da ima loš predosjećaj, no oni joj ne vjeruju. Santos i William dovode kući Lorenza mrtvoga pijanoga. Santos obavijesti Ceciliju da će odvesti Mariselu u San Fernando, a Luisani kaže da se odlaze onamo vjenčati. Cecilia da Santosu prsten koji je pripadao njezinoj sestri i kaže mu da će ostati na Altamiri s Lorenzom.

37 epizoda

Antonio je iznenađen kada se probudi gol pored Federice. Lorenzo je ljut na Ceciliju i zatraži je piće u zamjenu za svoju šutnju, no ona mu ga ne želi dati. Barbara pita Eustaquiju za alat kojim će izvaditi novac. Marisela plače zato što će se Santos i Luisana vjenčati. Josefa prekori Antonija. Barbara i njezini ljudi se upute na konjima u San Fernando. Marisela primijeti da Luisana gori od vrućice. Tigrov se konj umori i Barbara odluči nastaviti sama. Santos plaća dvostruko da ih brže odvezu u San Fernando. Melesio i Tono vide bukača, rijetku pticu venecuelanskih ravnica koja se pojavljuje kada žena zatrudni.

38 epizoda
Santos naredi Barbarino uhićenje. Cecilia kaže Antoniju da ga voli. Marisela se zaprepasti kad vidi Mauricea odjevenog u žensku odjeću. Barbara zatraži Santosa da pričuva njezin novac, jer mu vjeruje. Santos razmišlja o Barbari. Melquiades i Lav dolaze u grad, a Santos im kaže da je strpao Barbaru u zatvor. Barbara zaprijeti guverneru da će svima reći za njegove poslove, ako je ne pusti iz zatvora. Melquiades zatraži Santosa donin novac, no on mu ga ne želi dati dok mu ona to sama ne kaže. Maurice kaže Santosu da ne želi da se Luisana uda za njega. Barbara kaže Santosu da preda Melquiadesu novac i kladi se s njim da neće biti vjenčanja. Tono donosi cvijeće Ceciliji i kaže joj da je voli. Federica dolazi podučavati u seosku školu.

39 epizoda

Barbara zaprijeti Luisani. Santos je ljut na načelnika. Melesio doznaje da je Gervasia trudna, no ona mu ne želi priznati s kim. Federica se dogovori sa Cecilijom da će predavati u školi srijedom. Tono misli da govore o njemu, ali Cecilia to poriče. Gospodin Kennedy primi telegram iz San Fernanda i odmah rezervira let. Medicinska sestra prečuje kako Barbara prijeti Luisani. Barbara bježi od policije i sudari se sa Santosom. Gervasia ode na Strah potražiti Lava, no kažu joj da on nije ondje. Melesio je ljut zato što su mu rekli da je Gervasia trudna. Luisana je ljuta na Santosa zato što joj je Barbara rekla da su vodili ljubav noć prije nego što su otišli u San Fernando.

40 epizoda

Barbara plati medicinskoj sestri za njezinu uniformu kako bi mogla izaći iz bolnice i stići u crkvu prerušena. Tono i Cecilija pokušavaju Lorenza odvesti doktoru. Tony stiže u San Fernando. Luisana se prisjeća svega što je propatila zbog Santosa. Santos shvati da je Barbara u crkvi i kaže svećeniku da požuri s obredom. Tony dolazi u crkvu, Luisana se razveseli kada ga vidi i kaže mu da je brzo izbavi odande. Santos je uznemiren zbog Tonyjeva dolaska. Santos i Luisana razgovaraju i Santos je moli za oprost. Marisela je vrlo tužna što Luisana i Maurice odlaze. Luisana oduči sve svoje stvari ostaviti Mariseli.

41 epizoda

Lorenzo moli Antonija da ne slomi Cecilijino srce. Josefa zaključa Pajarotea u sobu s Federicom. Doktor Arias kaže Ceciliji da je vrlo lijepa i da može ponovno započeti život s nekim. Santos primijeti da Marisela ima prsten koji je pripadao Julianu Barreti. Marisela i Santos vrate se na Altamiru i ona želi vidjeti svog oca. Santos pozove Juana Primita. Barbara želi znati zašto Santos želi vidjeti Juana. Santos ga upita odakle mu prsten, a on odgovori da ga je uzeo s ruke iz rijeke. Santos obavijesti policiju da je posljednji put Juliana Barretu živog vidio na Strahu. Melesio prečuje kako Gervasia govori Lavu da je trudna s njim. Lorenzo kaže Mariseli da se mora naviknuti na njegov skori odlazak. Marisela mu kaže da još ne smije otići, jer nije vidio sve divne stvari koje će joj se dogoditi.

42 epizoda

Lorenzo je zabrinut jer misli da će Marisela zbog zaljubljenosti u Santosa patiti. Santos odlazi na Strah i Barbara mu pokaže poslovni dokument koji je potpisao Julian Barreto. Melesio izbaci Gervasiju iz kuće zato što je izdala Luzarde i njegovu obitelj. Josefa kaže Federici da mora zatrudnjeti. Juan Primito dozna da Gervasia spava na Strahu i kaže to Eustaquiji. Barbara naredi Lavu da se brine o Gervasiji i dopusti joj da živi s njim. Barbara se priprema za Santosov dolazak jer zna da će doći tražiti rat, no ona ga želi smiriti. Mojiquita pokaže Santosu dokumente u prefekturi i kaže mu da nisu donu mogli optužiti ni za kakav zločin. Balbino kaže Antoniju i ljudima s Altamire da je Gervasia došla na Strah tražiti pomoć od Lava i Barbare jer ju je zbog trudnoće Melesio izbacio iz kuće.

43 epizoda

Toño potraži Lava na Strahu i potuku se. Santos dolazi i nastoji smiriti situaciju. Barbara je odlučila da Gervasia ostaje na Strahu. Cecilia moli Djevicu da je zaštiti od trudnoće. Barbara kaže Gervasiji da će je udati za Lava kako bi je nagovorila da ostane i djevojka pristane.

Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 4:07

44 epizoda

Santos ne uzvrati Mariselin poljubac, zbog čega se ona jako naljuti. Tono je ljut na doktora, jer ga je zamolio da mu pomogne osvojiti Ceciliju. Josefa zaključa Federicu i Carmela zajedno u sobu. Lorenzo kaže Santosu da se Marisela jako zaljubila u njega. Eustaquia kaže Barbari da s pomoću novca neće moći osvojiti Santosovu ljubav. Tono optuži Ceciliju da koketira s doktorom.

45 epizoda

Barbara ismijava Mariselu, jer želi napustiti Alatamiru. Pernalete ispituje Federicu. Barbara im ponudi milijune kako bi mogli otplatiti dugove, a da ne prodaju kuću u glavnom gradu. Marisela napušta imanje i odlazi na Melesijov ranč. Barbara kaže Santosu da će pronaći tisuću puta boljeg muškarca od njega. Cecilia kaže Antoniju da mora razgovarati sa Santosom prije nego što započnu vezu.

46 epizoda

Barbara ispuni obećanje koje je dala Santosu i podigne ogradu koja razdvaja njihova dva imanja. Kaže mu da će ispuniti i drugo obećanje i pronaći drugog muškarca. Marisela pokuša osloboditi Juana Primita, no Balbino je zaustavi i pokuša je silovati. Pernalete vjeruje da će njegova kći Federica postati časna sestra i doznaje da će se doktor Arias kandidirati za poziciju u Prvoj civilnoj vlasti.

47 epizoda

Barbara ignorira Santosa. Cecilia pita Antonija što će biti ako zatrudni, a on joj kaže da će biti najsretniji čovjek na svijetu. Josefa objasni Federici da će morati glumiti da povraća dok pokušava zatrudnjeti. Santos vidi da Antonio izlazi iz Cecilijine sobe. Doktor Arias je bijesan, jer Pernalete dovodi Florencia Isjeljitelja da mu pomogne u kampanji.

48 epizoda

Florencio posveti Barbari pjesmu i kaže joj da je najljepša žena u cijeloj Arauci. Otac Pernia pita Ceciliju tko je taj njezin tajanstveni momak i ona mu kaže da je riječ o Antoniju. Lorenzo kaže Antoniju da će sam reći Santosu za njegovu aferu sa Cecilijom ako mu Antonio ne kaže. Barbara koketira s Florencijom i pozove sve da nastave slaviti na Strahu i objavi da ima novoga gospodara svoga kreveta.

49 epizoda

Barbara upita Florencija koliko bi platio njezin miraz. Marisela kaže Santosu da je mora poštovati i tretirati je onako kako to mlada dama zaslužuje. Pernalete je bijesan na Antonija, jer mu je Federica rekla da ju je zaveo i spavao s njom pijan. Melesio kaže Ceciliji da ne sumnja u ljubav njegova sina i da ga ne smije prestati voljeti. Pernalete uhiti Antonija i svi već primjećuju Federicinu trudnoću. Barbara kaže Florenciju da Santosu nema ravnoga.

50 epizoda

Barbara upoznaje Santosa s Florencijom Reyesom, a Santos mu ne želi pružiti ruku. Marisela u žurbi napusti školu kad Federica otkrije da je trudna. Santos pita Florencija koliko mu Barbara plaća da glumi njezina dečka. Santos kaže Barbari da ga nije briga ako spava s Florencijom i sa svim muškarcima u Arauci i obavijesti je da odlazi. Cecilija kaže Antoniju da više nemaju o čemu razgovarati i zatraži ga da ode.

51 epizoda

Barbara kaže Santosu da će se udati za Florencija, jer ju je odbio iako mu je ponudila čitav svoj život. Marisela se uputi na Altamiru sama u kamionetu iako ne zna voziti. Jacilda kaže Ceciliji da vjeruje Antoniju. Pernalete naredi stražarima da prebiju Antonija kako bi ga prisilio da se oženi Federicom. Florencio kaže Barbari da se neće njome oženiti, no ona mu ponudi više novca. Santos je bijesan na Mariselu jer je sama vozila kamionet iako ne zna voziti. Ona se naljuti jer ju je ponizio pred Barbarom.

52 epizoda

Barbara se smiri i kaže Santosu da je s njom sve u redu. Antonio i Cecilia poljube se. Pernalete natjera Federicu da se zakune grobom svoje majke da ju je Antonio zaveo. Ona se zakune desnom rukom držeći prekrižene prste lijeve ruke iza leđa. Barbara primi telegram od Pernaletea u kojem je traži za pomoć jer misli da mu Santos želi nauditi. Sudac predloži Santosu da porazgovara s guvernerom. Barbara pomiti guvernera kako bi pomogao Pernaleteu u izborima.

53 epizoda

Santos osjeća gađenje prema Barbari kad otkrije telegram koji joj je poslao Pernalete. Ona se pokuša opravdati. Marisela izbaci Federicu iz kuće. Mojiquita je tužan, jer ima dokaz da ga je Josefa izdala. Santos kaže Barbari da strast nije dovoljna da budu zajedno i da se može udati za pjevača ili koga god želi. Pajarote ostavi Federicu na cesti nakon što su spavali zajedno
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 4:15

54 epizoda

Barbara kaže Mariseli da se trebaju naviknuti jedna na drugu. Santos kaže Mojiquiti da nastavi raditi s Pernaleteom i skupljati dokaze protiv njega. Barbara se u suzama oprosti s Mariselom. Eustaquia joj kaže da će je napustiti ako naudi Mariseli. Marisela veselo kaže Santosu i Ceciliji da je njezina majka zbilja voli. Carmelito vidi Gervasiju kako plače. Ona ga natjera da se zakune da neće nikom reći da ju je Lav pretukao

55 epizoda

Santos dođe na Strah po Mariselu i nalazi je potpuno pijanu. Marisela odluči ostati na Strahu sa svojom majkom. Cecilia dozna da je Antonio u zatvoru. Eustaquia zamoli Santosa da ne ostavlja Mariselu na Strahu. Santos doznaje da je Antonio u zatvoru. Marisela kaže Eustaquiji da želi da je majka voli dok Barbara prisluškuje. Santos odlazi Pernaleteu suočiti se s njim zbog onog što je učinio Antoniju. Barbara tetoši Mariselu, a Eustaquia je toga svjesna

56 epizoda

Kad Marisela čuje sve što kaže Barbara, odjaše plačući i slomljena srca. Lorenzo dolazi na Strah tražiti Mariselu i doznaje da je otišla uplakana. Barbara kaže Eustaquiji da će iskoristiti Mariselu da se približi Santosu. Santos i Cecilia pronađu ženu koja je navodno optužila Antonija, no ona im ništa ne želi otkriti. Federica dođe Antoniju u posjet. Santos i Cecilia vide Matildinu bebu i shvate da uopće nije nalik na Antonia. Zaključe da joj je Pernalete prijetio ili joj je platio mnogo novca da optuži nevinoga. Antonio kaže Federici da je nikad više ne želi vidjeti. Lorenzo obavijesti Santosa da je Marisela pobjegla i svi zajedno krenu u potragu.

57 epizoda

Santos i Lorenzo odvedu Mariselu na imanje. Josefa odlazi u zatvor i pokuša nagovoriti Antonija da se oženi Federicom. Marisela ima halucinacije zbog vrućice. Novinar se došao raspitati o Pernaleteovim zloporabama moći. Barbara je zabrinuta, jer misli da Santos možda voli Mariselu više od nje. Josefa kaže Federici da se Antonio nikad neće oženiti njome. Federica je ogorčena i izgubi razum. Doktor Arias dijagnosticira Mariseli upalu pluća i kaže da će se oporaviti uz lijekove i odmor. Santos se brine za Mariselu, a ona mu u deliriju kaže da ga jako voli. Cecilia kaže Santosu da Marisela više nije dijete, nego zaljubljena žena.

58 epizoda

Barbara doklazi na Altamiru razgovarati s Mariselom. Cecilia posjeti Antonija u zatvoru, no u tom trenutku dolazi Federica i izvrijeđa je. Cecilia je pljusne. Fermin stiže u mjesto i kod Josefe se raspituje za sobu. Barbara pita Mariselu je li zaljubljena u Santosa i djevojci objavi rat. Lorenzo i Santos zabrinuti su, jer se Barbara predugo zadržala u Mariselinoj sobi. Mojiquita pozove Santosa u crkvu. Barbara bijesna odlazi sa Altamire i iz svega glasa sve ih pozove na svoje vjenčanje. Barbara je zabrinuta zbog Santosovih osjećaja prema Mariseli.

59 epizoda

Barbara ne može voditi ljubav s Florencijom, jer razmišlja o Santosu. Marisela kaže Santosu da bi im Barbara trebala vratiti Barquerenu. Balbino karta s Lavom i drugim muškarcima i osvoji Gervasiju. Santos poludi kad ugleda plakate koji najavljuju vjenčanje Barbare i Florencija. Encarnacion dolazi na Strah kako bi se suočio s donom zbog stoke koju mu je prodala. Balbino dolazi pokupiti Gervasiju i odvede je pred Lavom koji ne kaže ni riječ. Slučaj Matilde Cabezas obrađuje se u policijskoj postaji, a u njemu je Antonio optužen da ju je silovao i ostavio samu s djetetom. Antonio kaže da će se oženiti s Matilde.

60 epizoda

Barbara planira svoju osvetu protiv Chepa. Marisela kaže Santosu da ga nikad nije žalila, jer je zaljubljen u Barbaru. Balbino pretuče Gervasiju. Barbara kaže Florenciju da proslavi s Chepom, ali upozori ga da je ne spominje. Barbara naredi Mequiadesu da joj vrati Chepa i Florencija, htjeli to oni ili ne. Antoniju je dosta čekanja Santosova odobrenja za ženidbu sa Cecilijom. Marisela objavi Santosu da će otići s Altamire onoga dana kada Barbara onamo uđe kao gazdarica.

61 epizoda

Barbara se vrati gdje je Chepo zakopan i pita ga gdje su Žabac i Melendez. Marisela zatraži Santosa da se zakune da Barbara nikad neće živjeti na Altamiri. Ako to učini, ona i njezin otac vratit će se na Altamiru. Florencio preklinje Barbaru da ga pusti, no ona mu kaže da će ga pustiti nakon vjenčanja. Marisela i Lorenzo vrate se na imanje. Radnici s Altamire uhvate Balbina i pitaju ga gdje je Gervasia. Vlasnica bordela lažno zatraži Gervasiju da se pobrine za nekoliko klijenata i Gervasija je užasnuta.

62 epizoda

Arcadio i Celerino oslobode Chepa od sigurne smrti. Cecilia je ljuta na Antonija, jer je ljubomoran. Barbara je spremna za odlazak u crkvu, no nada se da će je Santos doći spasiti. Chepo kaže Arcadiju i Celerinu da ima osobni rat s Barbarom. Radnici s Altamire stižu u crkvu. Marisela i djevojke također se pojave. Florencio kaže Santosu da nije dovoljan muškarac za Barbaru i on ga udari. Antonio zadržava Santosa i vrijeđa Pernaletea, a on ih strpa u zatvor. Lav doznaje da je Chepo pobjegao. Lorenzo kaže Ceciliji da joj nikad neće prestati izjavljivati ljubav i da je nada posljednje što čovjek izgubi. Marisela je zabrinuta, jer ne može pronaći Santosa. Barbara naredi Pernaleteu da oslobodi Santosa, jer ga smjesta želi vidjeti u crkvi.
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sat 20 Nov 2010 - 22:08

64 epizoda

Chepo kaže Barbari da će je silovati prije nego što je ubije. Florencio ponudi Balbinu dio profita s valencijskog sajma ako ga spasi. Bukač ponovno zapjeva, a Cecilia se naljuti na Casildu zbog njezina praznovjerja. Florencio želi znati što je Chepo učinio Barbari, ali Eustaquia mu kaže da mu ne preporučuje to pitati Barbaru. Marisela kaže Ceciliji sve što se dogodilo u crkvi te je Barbarini ljudi traže. Chepo prereže barbari zglobove da iskrvari do smrti. Genoveva je ljubomorna zbog Gervasijina i Carmelitova prijateljstva. Santos pronalazi Barbaru onesviještenu i krvavu. Florencio kaže Santosu da Barbara voli njega i zamoli ga da mu pomogne pobjeći sa Straha.

65 epizoda

Marisela kaže Santosu da bi htjela imati druge osjećaje prema majci, a ne samo ljutnju. Mequiades pita Tigra i Lava tko je utovio i ubio kajmana. Santos zahtijeva da Pernalete uhiti ljude koji su naudili Barbari. Chepo ukrade nečije vozilo i pobjegne. Balbino kaže Mariseli da ne odlazi, jer ako doña umre, ona će postati vlasnica svega i trebat će muškarca da je podupre. Santos zamoli Mariselu da donira svoju krv Barbari i zamoli je da joj spasi život. Cecilia i Antonio se pomire. Balbino predloži Tigru i Lavu da zadrže doñin novac.

66 epizoda

Lorenzo se obruši na Santosa zbog njegove odluke da bude s Barbarom. Santosu službeno objavi svoju odluku obitelji. Lorenzo i Marisela odluče napustiti imanje. Barbara objavi svojim zaposlenicima da je novi gazda kuće Santos Luzardo i da ga odsad moraju slušati. Marisela je ljuta na Santosa i ne želi razgovarati s njime. On je pokuša urazumiti, no to je nemoguće. Cecilia suoči Antonija s njegovim lažima. Kaže mu da je Federica napravila novi test za trudnoću i da je rezultat ovaj put pozitivan. Kaže mu i da ne razgovara sa Santosom o njihovoj vezi, jer ona je gotova.

67 epizoda

Santos zamoli Barbaru da vrati Barquereñu Lorenzu i Mariseli. Barbara mu odgovori da će dati Mariseli imanje kad navrši 18 godina. Mojiquita kaže Toñu što se dogodilo onoga dana kad se napio, a Federica mu kaže da je trudna s njime. Toño joj kaže da je sve to bila zamka. Carmelo kaže Gervasiji da je zaljubljen u nju. Santos kaže Mariseli i Lorenzu da će im Barbara vratiti Barquereñu, ali oni mu ne vjeruju. Barbara se povjeri Eustaquiji da im nikad neće vratiti imanje. Carmelo kaže Gervasiji da se želi oženiti njome. Cecilia se igra s djecom i najedanput joj pozli.

68 epizoda

Santos odgovori Barbari da je prerano za razgovor o braku i djeci. Marisela ih vidi i povuče se. Poslije kaže Santosu da neki ljudi tuku Carmelita. Cecilia zamoli doktora Ariasa da ne kaže nikomu da je trudna. Antonio pita Casildu gdje je Cecilija, a Lorenzo mu odgovori da ju je već izgubio. Santos dozna što je Balbino učinio Gervasiji. Barbara kaže Antoniju da pokupi svoje stvari i napusti Strah. Santos primi telegram u kojem ga obavještavaju da se kuća u glavnom gradu prodaje i on odluči otputovati onamo. Santos kaže Barbari da joj je ovo dobra prilika da otputuje u grad da je pregledaju najbolji liječnici.

69 epizoda

Gonzalo kaže svojim prijateljima da je Santos čovjek od povjerenja. Melquiades ode u bolnicu i kaže Barbari da je pronašao Chepa i Melendeza. Melendez policiji daje informacije o pobunjenicima. Lorenzo zaprosi Ceciliju i nabroji joj nekoliko razloga zbog kojih bi trebala pristati. Cecilia kaže Mariseli da je trudna. Antonio dođe k Ceciliji, no ona ga ne želi primiti. Radnici misle da će se netko od njih morati oženiti Federicom ako to ne učini Antonio. Barbaru pregledavaju u bolnici u glavnom gradu. Santos poznaje kupca kuće u gradu i iznenađen je kad vidi da je riječ o Mauriceu Requeni.

70 epizoda

Luisana u bolnici kaže Barbari da joj vraća prokletstvo. Melendez udari Santosa kako bi pustio Chepa. Marisela kaže Ceciliji da je kukavica, jer se ne bori za Antonija. Melquiades dolazi u bolnicu, no Luisanini tjelohranitelji ga ne puštaju unutra. Ipak, uspije reći Barbari da je Santos uhićen. Luisana otrči iz bolnice pomoći Santosu. Barbara se stane odijevati da izađe iz bolnice. Melendez mora pustiti Santosa. Santos je iznenađen što opet vidi Luisanu. Ona mu kaže da mu je zahvalna na životu koji sad živi. Luisana zamoli Santosa da ostavi Barbaru, no on ne želi ni čuti.

71 epizoda

Santos je zabrinut zbog situacije u koju je doveo Gonzala. Antonio ne može vjerovati da će se Cecilia udati za Lorenza. Marisela mu sve kaže. Cecilia nije posve uvjerena da čini pravu stvar, no ipak se uda za Lorenza. U tom trenutku stiže Antonio. Melendez shvati da su Santos i Gonzalo prijatelji. Melquiades i Barbara odvode Chepa u prtljažniku u trenutku kada stigne policija, no uspiju proći neopaženo. Santos pregovara s Martinom oko izgradnje ceste u Progresu
Back to top Go down
View user profile
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 574
Godina : 24
Fan-gif :
Lokacija : Beograd

PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   Sun 21 Nov 2010 - 22:55

72 epizoda

Antonio predbaci Ceciliji što se udala za Lorenza. Načelnik i policajci dođu po Barbaru, no uspije pobjeći kroz prozor. Cecilia kaže Antoniju da nikad ne posumnja da ga ona voli. Santos zamoli Barbaru da ode. Načelnik pita Santosa tko je ta prelijepa žena koja je bila s njime. Barbara sretne Lorenza i Ceciliju i dozna da su se upravo vjenčali. Antonio se napije i upozna ženu koja se zove Silvia. Cecilia kaže Barbari da se nada da će Santos progledati i vidjeti kakva je. Melquiades odvede Chepa na Strah. Federica priđe Carmelitu, no on je odbije. Marisela se suoči s Carmelitom, jer ga je vidjela s Federicom.

73 epizoda

Barbara kaže Eustaquiji da više nikad neće ući u mračnu sobu i naredi joj da je očisti. Juan Primito jako je uplašen, jer su sve ptice mrtve. Marisela kori radnike i kaže im da bi Federicino dijete moglo biti od bilo koga od njih. Oni to poreknu. Antonio je potpuno pijan u društvu prostitutke i pozove Ceciliju da dođe na zabavu za troje, a ona ga pljusne. Santos kaže Luisani da nije u redu izdati povjerenje onih koji ih vole, poput njezina muža i Barbare. Odbije njezin prijedlog za izlazak.

74 epizoda

Marisela se vrati i uporno govori Santosu da su se Lorenzo i Cecilia oženili. Barbara kaže Santosu da nitko na Altamiri nije iskren prema njemu. Gonzalo i Antonio razgovaraju i Antonio mu kaže da je Santos zaljubljen u Barbaru. Barbara kaže Santosu da je Cecilia zaljubljena u Antonija i da nosi njegovo dijete. Antonio se odluči vratiti na Altamiru s Gonzalom i njegovim prijateljima. Santos zatraži Ceciliju da porekne sve laži koje govore o njoj, no ona to ne učini. Lorenzo kaže Santosu da poštuje Ceciliju i da je nema pravo osuđivati. Carmelito se povjeri Gervasiji i kaže joj da je spavao s Federicom, a djevojke prečuju sve što je rekao. Santos kaže Ceciliji da je povrijeđen, jer mu se nije povjerila i rekla mu istinu.

75 Epizoda

Santos pokuša udariti Antonija nekoliko puta i ne sluša što mu pokušava reći. Lorenzo je uznemiren kada vidi da su Gonzalo i njegovi prijatelji naoružani. Federica uvjerava Pernaletea da je ono što radnici govore o njoj izmišljotina. Antonio usred tučnjave dozna da je Cecilia trudna. Gonzalo kaže Lorenzu da je on njegov junak iz studentskih dana. Cecilia je jako tužna dok joj Antonio govori da nosi njegovo dijete, a udala se za drugoga. Santos izbaci Antonija s Altamire. Santos prihvati studente i Gonzala. Antonio kaže Melesiju i djevojkama da ga je Santos izbacio s Altamire. Svi su tužni, jer moraju napustiti zemlju na kojoj su rođeni. Santos kaže Barbari da više nikomu ne može vjerovati, a ona mu kaže da će uvijek biti uz njega.

76 epizoda

Marisela viče na Santosa. Antonio kaže Federici da će se njome oženiti, no da će patiti svaki dan. Njoj to nije važno. Radnici s Altamire priznaju Ceciliji da su sva trojica spavala s Federicom. Kad vide studente na njihovim mjestima, radnici s Altamire misle da su i oni dobili otkaz zbog svega što je bilo s Federicom. Barbara je zabrinuta. jer shvati da Santos obraća previše pozornosti Mariseli i onomu što ona kaže. Santos zamoli Melesija da ne odlazi i pokaže mu dokumente kojima im daruje zemlju na kojoj žive. Antonio napušta ranč. Oprašta se od Melesija i zamoli djevojke da ga dobro čuvaju.

77 epizoda

Encarnacion kaže Santosu da zna tko u regiji krade stoku. Carmelito udari Lava braneći Gervasiju, a Lav zaprijeti da će joj oduzeti dijete čim se rodi. Santos pozove Gonzala da upozna njegovu ženu. Santos predstavi Gonzala Barbari, no ona kaže da ga je već upoznala kod Jezera uzdaha. Carmelito umiruje Gervasiju i kaže joj da će on biti otac njenog djeteta. Barbara razgovara s Santosom i Gonzalom i shvaća da joj lažu. Gonzalo kaže Santosu da nikad ne bi mogao biti sa ženom koja se tako odnosi prema svojoj kćeri. Antonio prizna Ariasu da će mu dati zemlje ako se oženi Federicom.

78 epizoda

U policijskoj stanici Barbara doznaje da vlasti traže Gonzala. Mojiquita kaže Gonzalu da će ga upozoriti ako dozna da je u opasnosti. Lorenzo osjeti strašnu bol u prsima, no pokuša odoljeti i biti hrabar. Santos voli Barbaru i kaže joj da nikad više neće sumnjati u nju. Barbara mu kaže da zna tko je Gonzalo, no da ga neće odati. Santos ne želi da Barbara dođe na Gervasijino vjenčanje, jer će se njegovi ljudi loše osjećati. Kaže joj da će, kad vrati Barquereñu, postati gazdarica Altamire i da će je tada svi prihvatiti. Otac Pernia blagoslovi Carmelita i Gervasiju. Lav dođe na vjenčanje napravi scenu i izazove tučnjavu, no Mequiades ga zaustavi udarcem o glavu.

79 epizoda

Marisela kaže Gonzalu da će poljubiti samo muškarca kojeg voli, no ne želi mu reći tko je to. Santos moli Antonija za oprost, no Antonio mu ne želi oprostiti i ode s Federicom. Mojiquita izbaci Josefu iz hotela. Melesio kaže Carmelitu i Gervasiji da je prava tajna sreće i dobroga braka međusobno poštovanje i kaže im da će im darovati dio zemlje. Melquiades prijeti Santosu i kaže mu da će ga ubiti ako naudi Barbari. Antonio je sumnjičav zbog Pernaleteove velikodušnosti. Pernalete kaže Mojiquiti da Josefa živi kod njega. Barbara kaže Eustaquiji da je zabrinuta, jer će morati vratiti Strah Mariseli.

80 epizoda

Marisela kaže Gonzalu da je pusti na miru. Barbara kaže Melquiadesu da joj se Melendez i dalje ne sviđa. Lorenzo pita Santosa želi li da Marisela bude zauvijek zaljubljena u njega. Melendez naredi Pernaleteu da pretraži Santosovo imanje. Barbara se odluči osvetiti Melendezu. Gonzalo kaže Santosu da se želi oženiti Mariselom. Antonio ne može izvući dokumente koje je potpisao iz sefa, jer ne zna šifru. Cecilia kaže Antoniju da je Gonzalo najbolji izbor za Mariselu. Marisela misli da će se Santos zaljubiti u nju ako se okupa u Jezeru uzdaha. Gonzalo pijan odluči Santosu postaviti pitanje. Antonio i Santos razgovaraju u bar
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -   

Back to top Go down
 

Dona Barbara - Sinopis svih epizoda -

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Telemundove telenovele :: Starije telenovele :: Doña Barbara-