REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 ,,Sve će biti dobro'' ponovo na HRT1

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


20110617
Post,,Sve će biti dobro'' ponovo na HRT1

Takođe od ponedeljka 20.06. radnim danima u 17.29 repriza hrvatske telenovele.

Zahvaljujući nesrećnim okolnostima, nesporazumima i pogrešnim odlukama, nekada istinski prijatelji i poslovni partneri, Matko Bebić i Zoran Fabris, razišli su se na ružan naćin početkom 90-ih godina. Danas je Matko Bebić jako uspešan građevinski preduzetnik i porodični čovek, a Zoran Fabris je godinama izgubljen i na ivici egzistencije. Nakon dvadesetak godina, oni se ponovo susreću, a nerazrešeni odnosi pokrenuće uzbudljiva događanja.

Matko je u braku sa Nevenkom. No, ona mu je druga žena. Marija, njegova prva supruga i ljubav iz mladosti, je preminula za vreme porođaja. Marija nije bila samo Matkova velika ljubav, nego i sestra njegovog prijatelja Zorana. Nevenku, tada lepu i mladu stažistkinju, je oženio, kratko vreme nakon Marijine smrti i rođenja sina Slavena. Ona je sada ugledna lekarka Nevenka Augustinčić-Bebić, i radi u bolnici "Zapad". Ćerka Sunčica je razmažena mezimica porodice Bebić. Nevenkin otac, penzionisani hirurg Josip Augustinčić, je svoje vreme bio vrlo moćan čovek u medicinskim i političkim krugovima. Svoju ćerku je uvek podržavao. Nevenku je kroz život pratio osećaj, da za Matka predstavlja samo zamenu za njegovu prvu suprugu Mariju. U vreme dok proživljava bračnu krizu Nevenku opterećuju i događaji u bolnici, gde se očekuje dolazak novog primarijusa hirurgije. Prepreka u borbi za poziciju šefovice odela joj je ambiciozna lekarka Aleksandra Kirin, koja se neretko služi prljavim trikovima, kako bi se rešila konkurencije. Dodatne brige Nevenki stvara i mladi neozbiljni specijalizant Anton Kučera, kojeg više zanimaju medicinske sestre nego pacijenti i učenje o medicinskim zahvatima.

19-godišnji sin Slavena ima svoj bend "Hladni rat" i želi da postane rock muzičar, što se njegovom ocu ni malo ne dopada, jer Slaven provodi više vremena svirajući u garaži, nego učeći na fakultetu. Slavenova godinu dana mlađa polusestra Sunčica pohađa četvrti razred Klasične gimnazije, te je bacila oko na novog razrednog starešinu Dinka Matića.

Matkova glavna okupacija su pripreme za realizaciju projekta "Metropolis", njegovog preduzeća "MABE gradnja", zbog čega mu manjka vremena za porodične aktivnosti. No ni na poslovnom planu mu ne cvetaju ruže. Asistent Tomo, mu pravi više problema, nego što mu je od pomoći, te ga povratak Zorana, koji uz pomoć arhitekta Kreše Antića i novinarke Mile Radić namerava da pomrsi Matkove poslovne planove u vezi izgradnje tržnog centra "Metropolis" u siromašnom naselju Brezovo, izbacuje iz takta.

Skromna prodavačica Ivana i njen nasilni suprug Marko Šarić, koji žive u Brezovu, i pored primamljivih ponuda sa strane Matkove firme, ne nameravaju da napuste svoj dom.

Baš u to vreme se iznenada iz Nemačke vraća misteriozna Karmen sa svojim sinom Michaelom. Niko ne zna ko je njegov otac.

Kako se priča razvija, saznajemo da su životi glavnih likova, iako sasvim različiti i naizgled nepovezani, ustvari isprepleteni na više nivoa.

Uloge: Bojana Gregorić Vejzović (Nevenka Augustinčić Bebić), Goran Grgić (Matko Bebić), Milan Pleština (Zoran Fabris), Leonora Surian (Mila Radić), Janko Popović Volarić (Tomo Šimunić), Barbara Nola (Aleksandra Kirin), Duško Valentić (Josip Augustinčić)
Scenarij: Diana Pečkaj Vuković
Scenografija: Tanja Lacko
Redatelj: Goran Rukavina, Daniel Kušan, Mladen Dizdar

Neću gledati
Back to top Go down

 Similar topics

-
» Imam osecaj
» Da li je dobro biti sam?
» Biti direktan
» Šta vam krade dobro raspoloženje
» KO JE "GLUP"
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

,,Sve će biti dobro'' ponovo na HRT1 :: Comments

No Comment.
 

,,Sve će biti dobro'' ponovo na HRT1

Back to top 

Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: O Forumu :: Novosti iz telenovela i serija-
Jump to: