REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 ,,Enlightened''-,,Prosvetljenje''

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
avatar


PostSubject: ,,Enlightened''-,,Prosvetljenje''   Wed 30 Nov 2011 - 15:53

Prosvjetljenje - premijera nove dramedije 16.12. u 20:05 na HBO Hrvatska
Neobična humoristična serija o traženju svrhe i ispunjenja u pohlepnom, korumpiranom i dvoličnom korporativnom svijetu. Nakon mentalnog sloma na poslu, autodestruktivna Amy Jellicoe pokušava potaknuti pozitivnu promjenu.

Izgubili ste kontrolu na poslu. Otišli ste se liječiti. Sad ste se vratili – svježi, puni inspiracije i (bar vi tako mislite) pod kontrolom, željni prihvatiti se novih izazova u svojoj staroj tvrtki. Mislite da ste se promijenili. Sada želite promijeniti svijet.
“Prosvjetljenje” je nekonvencionalna HBO-ova humoristična serija koju je napisao Mike White i u kojoj Laura Dern glumi Amy, autodestruktivnu voditeljicu odjela ljepote i zdravlja koja doživi vrlo javni slom na radnome mjestu. Nakon tri mjeseca kontemplacije i meditacije u lječilištu na Havajima, Amy se vraća odmorna i spremna dovesti život u red i promijeniti svijet koji je ostavila za sobom. To uključuje dijeljenje dobronamjernih, ali općenito neželjenih savjeta svojoj majci – s kojom Amy sada živi; svomu lijenomu bivšemu mužu koji jedinu utjehu crpi iz rekreacijskih droga; te svojim nespretnim suradnicima kojima je Amy sada postavljena za šeficu. Serija slijedi Amy na nekonvencionalnom putu između onoga što ona jest, onoga što želi postati… i onoga što su svi voljni od nje tolerirati.

Epizoda 1/10:
Nakon živčanog sloma na poslu, korporativni kupac imenom Amy Jellicoe vraća se kući nakon produljenog boravka u holističkom lječilištu. S ljubaznijim i blažim stavom, Amy se useli k majci Helen te pregovara sa svojom tvrtkom “Abaddon Industries” o povratku na stari posao. U međuvremenu, ponovno se zbližava s bivšim mužem Levijem, ali opuštajuća večer doživi krah kad se Levi vrati starim navikama. Idućeg jutra, nakon što je izgovorila svoju novu mantru: “Promijenit ću se i bit ću uzročnik promjene”, Amy se vraća u ured da započne novo poglavlje u svome životu. Ali hoće li je “Abaddon” primiti natrag?Back to top Go down
 

,,Enlightened''-,,Prosvetljenje''

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Američke serije-